γυναίκες με μεγάλες τσάντες
Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image
26|03|2024 09:26
SHARE
MUST HAVE

Η τσάντα από τα Massimo Dutti που θα κρατήσεις στο γραφείο από τώρα και όλο το καλοκαίρι


Στη συλλογή των Massimo Dutti θα βρείτε μια πολύ στιλάτη και πρακτική τσάντα για το γραφείο, την οποία θα κρατήσετε από τώρα και όλο το καλοκαίρι.

Ένα από τα micro trends που τελευταία βλέπουμε παντού είναι αυτό των half moon bags. Πρόκειται για τις γνωστές τσάντες από δέρμα ή άλλο υλικό, οι οποίες παίρνουν το σχήμα του μισοφέγγαρου όταν τις κρεμάμε στον ώμο μας -από όπου πήραν και το όνομά τους. Διαφορετικά, είναι γνωστές και ως hobo bags.

Μια half-moon bag σε μεγάλο μέγεθος είναι μια πολύ καλή ιδέα για να την κρατήσετε στο γραφείο, αφού είναι παράλληλα στιλάτη και πρακτική και θα σας βολέψει, ενώ θα αναβαθμίσει και το office look σας, αφού είναι ιδιαίτερη.

Σε μια online έρευνα στη συλλογή των Massimo Dutti ανακαλύψαμε μια πολύ στιλάτη και κομψή τσάντα-μισοφέγγαρο σε ένα πολύ βολικό μέγεθος, η οποία χωρά ό,τι μπορεί να χρειαστείτε σε μια working day, ενώ μπορεί να σταθεί άνετα και σε μια έξοδο μετά το γραφείο.

Φτιαγμένη από λινό είναι ό,τι πρέπει για την άνοιξη και το καλοκαίρι, ενώ η διακριτική μπεζ απόχρωσή της θα ταιριάξει με όλα σας τα ρούχα.

Θα την κρατήσετε με blazer, υφασμάτινο παντελόνι και loafers, με ένα κομψό shirt dress και καμπαρντίνα, ακόμα και με τζιν και φούτερ τις πιο χαλαρές μέρες.

Μια half-moon bag σε μεγάλο μέγεθος είναι η επένδυση που αξίζει να κάνετε τη φετινή άνοιξη για την γκαρνταρόμπα σας και αυτή η επιλογή από τα Massimo Dutti είναι σίγουρα ό,τι πρέπει.

Δείτε την τσάντα από τα Massimo Dutti:

SHARE