Κλόντια Σίφερ

Βρήκαμε την τσάντα της Κλόντια Σίφερ και τη θέλουμε asap -Από το brand που αγαπούν οι Γαλλίδες

Η Κλόντια Σίφερ πρόσφατα βρέθηκε στο Μιλάνο για την Εβδομάδα Μόδας και ανάμεσα στα πολλά looks που μοιράστηκε στο Instagram ξεχωρίσαμε μια υπέροχη δερμάτινη τσάντα από τα Sézane.

Η Κλόντια Σίφερ ανήκει στη γενιά των original supermodels. Μαζί με τη Ναόμι Κάμπελ, τη Σίντι Κρόφορντ, τη Λίντα Εβαντζελίστα, την Τατιάνα Πάτιτζ και την Κρίστι Τέρλινγκτον κυριάρχησαν στις πασαρέλες των ‘90s και αποτελούν έμπνευση έως σήμερα -και για τους ανά τον κόσμο σχεδιαστές που ακόμα τις ζητούν να περπατήσουν στις πασαρέλες και να φωτογραφηθούν για τις καμπάνιες τους, αλλά και για τα μοντέλα που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους στη μόδα.

Πρόσφατα, το εμβληματικό supermodel βρέθηκε στο Μιλάνο, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Η Κλόντια Σίφερ μοιράστηκε στο Instagam φωτογραφίες από το ταξίδι της στην ιταλική fashion capital και ανάμεσα στα looks που επέλεξε, ξεχωρίσαμε μια πολύ στιλάτη και κομψή τσάντα, από τη συλλογή του brand που αγαπούν ιδιαίτερα οι Γαλλίδες, του Sézane.

Πρόκειται για την τσάντα «Gabin», η οποία είναι oversized και ιδανική για την πόλη, αφού χωρά μέσα όσα μπορεί να χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα σου, αλλά και για τις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου. Από ανθεκτικό, αλλά και μαλακό δέρμα, πρόκειται για μια αγορά-επένδυση, αφού θα την κρατήσετε για καιρό και θα μοιάζει πάντα σαν καινούργια.

Δείτε την Κλόντια Σίφερ με την τσάντα Sézane:

Δείτε παρακάτω την Gabin τσάντα από τα Sézane:

Βρείτε τη εδώ.