γυναίκες με παστέλ τσάντες
Φωτογραφία: @annejohannsen
19|04|2021 09:21
SHARE
CANDY BAGS

Fun και ανοιξιάτικη -Η παιχνιδιάρικη τάση που κάνει τις τσάντες να μοιάζουν με ζαχαρωτά


Το συμπέρασμα στο οποίο συγκλίνουν όλες οι απόψεις σχετικά με τα αξεσουάρ είναι ότι οι τσάντες και τα παπούτσια ανήκουν στα πιο διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας.

Μπορεί να αγοράσετε αρκετά T-shirt στη διάρκεια ενός χρόνου αλλά σίγουρα δεν θα αγοράσετε αντίστοιχο αριθμό σε τσάντες ή παπούτσια.

Έτσι, οι τσάντες μιας γκαρνταρόμπας έχουν συνήθως πιο κλασικά χαρακτηριστικά -μία σικάτη neutral απόχρωση και πλούσια υφή που δείχνει ακριβή, ώστε να είναι ευέλικτη και να συνδυάζεται εύκολα με όλα σας τα outftis.

Από την άλλη, οι κανόνες έχουν πάντα εξαιρέσεις.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές εξαιρέσεις είναι η -μεγάλη- κατηγορία των statement αξεσουάρ, δηλαδή των αξεσουάρ που χαρακτηρίζονται ως οτιδήποτε άλλο εκτός από κλασικά.

Μία statement τσάντα έχει έντονο χρώμα, ασυνήθιστο σχήμα, ιδιαίτερη υφή, ένα εντυπωσιακό στοιχείο στο χερούλι -κάτι από τα παραπάνω ή ακόμη και όλα μαζί.

Φέτος, ένα micro trend απογειώνει τις τσάντες τις άνοιξης και τις κάνει να θυμίζουν ζαχαρωτά.

Τα παστέλ μετακομίζουν από τα ρούχα στις τσάντες, ντύνοντάς τις με αποχρώσεις φρούτων και γλυκών. 

Απαλό φιστικί, φωτεινό κίτρινο, γλυκό ροζ και ροδακινί, cloud blue -οι παιχνιδιάρικες αποχρώσεις στρέφουν το βλέμμα στην τσάντα που γίνεται το πρωταγωνιστικό κομμάτι του look.

Οι παλ αποχρώσεις θα σε κρατήσουν ασφαλή από την υπερβολή, ενώ συνδυάζονται υπέροχα με τα περισσότερα χρώματα της παλέτας χωρίς να δημιουργούν αντίθεση.

Ένα άλλο «μυστικό» είναι να επενδύσετε σε μια χρωματιστή τσάντα μικρού μεγέθους. Έτσι, αποκτάτε ένα κομμάτι κατάλληλο και για βραδινές εμφανίσεις χωρίς να επενδύσετε πολλά χρήματα σε κάτι μη κλασικό.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα κομμάτι που δεν θα χορταίνετε να φοράτε!

SHARE