στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
PERFECT BAGS

10+1 τσάντες που μπορείς να κρατάς όλο το καλοκαίρι στο γραφείο -Το απαραίτητο update στα office looks


Ξεχωρίσαμε 11 τσάντες που θα αναβαθμίσουν το ντύσιμο στο γραφείο και θα τις κρατάς όλο το καλοκαίρι.

Οι εμφανίσεις στο γραφείο είναι μια μεγάλη συζήτηση, καθώς πρέπει να ταιριάζουν σε ένα εταιρικό περιβάλλον, αλλά παράλληλα να είναι και κομψά και να ταιριάζουν στην προσωπικότητα και στο στιλ μας. Βέβαια, τα καλοκαιρινά office looks σίγουρα είναι πιο απαιτητικά.

Ωστόσο, το καλοκαίρι, λόγω της ζέστης που σε περιόδους μπορεί να γίνει και αφόρητη, τα σύνολα γραφείο μπορούν να γίνουν λίγο πιο απαιτητικά.

Αέρινες φούστες και σικάτα φορέματα, σε πιο πολυτελείς αποχρώσεις και υφάσματα που δίνουν το εφέ του expensive, συνδυασμένα με ελαφριά πουκάμισα, γιλέκα και φίνα τοπ θα σας λύσουν τα χέρια και θα γίνουν η αγαπημένα σας «στολή».

Φυσικά, για να ολοκληρώσετε ένα office look απαραίτητο στοιχείο είναι και η τσάντα, αφού πρέπει να είναι και κομψή για να ταιριάζει με την περίσταση, αλλά όχι υπερβολικά. Επίσης, πολλές fashionistas θέλουν να είναι και ευρύχωρες, ώστε να μπορούν να έχουν μαζί τους ό,τι χρειάζονται για την απαιτητική καθημερινότητα.

Οι τσάντες είναι για τη γυναίκα ένας από τους πιο πολύτιμους στιλιστικούς σύμμαχους και τις περισσότερες φορές λειτουργεί περισσότερο ως highlight για ένα ντύσιμο, παρά για πρακτικούς σκοπούς.

Οι style lovers τις αγαπούν ιδιαίτερα, παρατηρούν τα bag trends κάθε σεζόν, αλλά συνήθως θα επιλέξουν ένα σχέδιο πιο διαχρονικό, το οποίο μπορούν να κρατήσουν για καιρό στην ντουλάπα σου -εκτός αν βρουν μια πιο οικονομική επιλογή στη συλλογή κάποιου high street brand και «ενδώσουν» σε ένα εφήμερο trend.

Το ντύσιμο γραφείο δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού μια κομψή και στιλάτη τσάντα μπορεί να το απογειώσει και να του δώσει την απαραίτητη στιλιστική πινελιά για να μην είναι βαρετό.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 11 τσάντες για το γραφείο που θα απογειώσουν τα office looks σας, θα σας βολέψουν και σίγουρα θα κρατήσετε στην ντουλάπα σας για χρόνια.

11 τσάντες που θα κρατήσετε όλο το καλοκαίρι στο γραφείο:

Versace/ Δείτε εδώ

SHARE