γυναίκα με πουκάμισο και γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Ηero piece /Φωτογραφία: Shutterstock
02|09|2020 15:23
SHARE
HERO PIECE

Τα δροσερά υφασμάτινα παντελόνια που συνοδεύουν όλα τα καλοκαιρινά σου τοπ στην πόλη


Το κομμάτι που έρχεται μετά το σορτς και πριν το τζιν είναι χωρίς αμφιβολία ένα υφασμάτινο παντελόνι.

Τα δροσερά υφασμάτινα παντελόνια αναδεικνύονται σε hero pieces των εβδομάδων που συνδέουν το τέλος του καλοκαιριού με την αρχή του φθινοπώρου και γίνονται η ιδανική βάση για να συνεχίσετε να φοράτε όλα τα καλοκαιρινά σας τοπ.

Tank tops, αθλητικά φανελάκια, κοντομάνικα πουκάμισα, κορμάκια και όλα τα κομμάτια που φορούσατε καθημερινά στις διακοπές, μεταφέρονται στο γραφείο συνδυασμένα με ένα δροσερό υφασμάτινο παντελόνι που δίνε αμέσως μία πιο formal υφή στο look.

Λινό και μάξι, printed και cropped,cigarette ή flared -όλα τα στιλ είναι «σωστά» για την περίοδο και είναι πραγματικά δύσκολο να περιοριστείτε μόνο σε ένα.

Άλλωστε, αυτά είναι τα παντελόνια που φοράτε και όλη την άνοιξη, με τα δροσερά πουκάμισα και τα θηλυκά cardigans -πρόκειται πράγματι για θαυματουργά κομμάτια που σας βγάζουν ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ.

Είτε τα συνδυάσετε με λεπτεπίλεπτα mules, είτε με chunky sandals, με κομψά φλατ ή με sneakers είστε «μέσα», γιατί το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι ευέλικτα και βολικά.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα ωραιότερα παντελόνια της αγοράς και διαλέξτε το αγαπημένο σας.

SHARE