γυναίκα περπατά στην εβδομάδα μόδας με σακάκι και ομπρέλα
Φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ /Φωτογραφία: Shutterstock
HOT TROUSERS

6 υφασμάτινα παντελόνια για να φορέσεις τώρα αντί για τζιν -Κάνουν τα looks πιο δουλεμένα χωρίς προσπάθεια


Στο mood των updated basics που φαίνεται να είναι ο πυρήνας της επίκαιρης μόδας, το παντελόνι αντικαθιστά το τζιν με ευκολία.

Βέβαια, η ευκολία στη θεωρία δεν αντιστοιχεί με την ευκολία στην πράξη -το παντελόνι μας φαίνεται ότι απαιτεί περισσότερη προσπάθεια, χρειάζεται styling.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση -σίγουρα ένα look με παντελόνι είναι πιο επίσημο από ένα look με τζιν, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να το στιλιζάρετε ως τέτοιο.

Δηλαδή, αν φοράτε ένα εφαρμοστό ζιβάγκο με ένα μάλλινο πουλόβερ, αρκεί απλώς να προτιμήσετε ένα δερμάτινο παντελόνι αντί για τζιν -όλο το look έχει αλλάξει, χωρίς την παραμικρή παραπάνω προσπάθεια, και δείχνει πιο «δουλεμένο».

Στην ίδια λογική, ένα καρό παντελόνι ζωντανεύει το casual look με το τζιν και τα sneakers, όπως και ένα classy μπεζ υφασμάτινο παντελόνι κοστουμιού.

Θυμηθείτε, το τόσο hot scandinavian chic αυτή τη στιγμή δίνει προτεραιότητα στην άνεση και τα cool outfits -ένα καλό παντελόνι εξισορροπείται με απλά κομμάτια ή γίνεται dressed up με oversized σακάκια και ψηλά παπούτσια.

Δείτε παρακάτω τα 5 παντελόνια με τα οποία αξίζει να αντικαταστήσετε τώρα τα τζιν σας για ένα απλό αλλά smart styling!

Δερμάτινο παντελόνι

Λευκό υφασμάτινο με λεπτομέρειες

Καρό παντελόνι

Super long παντελόνι κοστουμιού

Φλοράλ παστέλ

Culottes

Δείτε μερικά από τα πιο σικάτα παντελόνια της αγοράς από τις νέες συλλογές των brands.

SHARE