στιλάτη γυναίκα

Τα Zara εμπνέονται από τα χρώματα της Ελλάδας και προτείνουν την απόλυτη μίνι φούστα για το καλοκαίρι

Σε μια online έρευνα στη συλλογή των Zara ανακαλύψαμε μια πολύ στιλάτη και κομψή μίνι φούστα, που μοιάζει να είναι εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι.

Οι μίνι φούστες ωστόσο παραμένουν μια διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των απανταχού fashion addicts.

Η μίνι φούστα δεν είναι απλώς ένα κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας, αλλά περισσότερο ένα σύμβολο σεξουαλικής απελευθέρωσης, η οποία γεννήθηκε στα ‘60s με εμπνεύστρια τη Mary Quant, βγάζοντας αυθάδικα τη γλώσσα στη συντηρητική κοινωνία της εποχής.

Οι μίνι φούστες δεν έφυγαν ποτέ ουσιαστικά από τη μόδα, αλλά επιστρέφουν κάθε σεζόν σε διαφορετικές βερσιόν, προτείνοντας αμέτρητα στιλ για κάθε προσωπικότητα και αισθητική. Ακόμα και αν οι μίντι έχουν κερδίσει έδαφος και οι μάξι θεωρούνται ακόμα τοπ τάση, οι μίνι παραμένουν κλασικές και δεν μπορούν να θεωρηθούν πασέ.

Από τα micro minis των προηγούμενων ετών έως τις tennis skirts που φέτος είναι πολύ στη μόδα, οι κοντές φούστες αποτελούν μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των απανταχού fashionistas κάθε καλοκαίρι.

Σε μια online έρευνα στη συλλογή των Zara ανακαλύψαμε μια πολύ στιλάτη και κομψή μίνι φούστα, σε χρώματα που θα λέγαμε ότι είναι εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μίνι φούστα με λουλούδια και εμπριμέ φάσα σε χρώματα του λευκού και του γαλάζιου, ψηλόμεση με κρουαζέ δέσιμο μπροστά με κόμπο.

Θα τη φορέσετε με tank tops και σανδάλια, με το μαγιό σας στην παραλία, με λινό πουκάμισο και πέδιλο το βράδυ, ενώ θα γίνει η ιδανική προσθήκη για τη βαλίτσα των διακοπών σας.

Δείτε τη μίνι φούστα από τα Zara που θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι:

Βρείτε τη εδώ.