ζευγάρι με vintage ρούχα
Φωτογραφία: Instagram /@noortje.laan
07|03|2022 10:30
SHARE
VINTAGE STYLE

Το ζευγάρι Ολλανδών που ντύνεται καθημερινά σαν να ζει στα 40s


H Noortje Laan και ο Tom van het Hof δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι.

Για την ακρίβεια, είναι ένα ζευγάρι που ζει στο σήμερα, αλλά λατρεύει την vintage αισθητική και τα ρούχα περασμένων δεκαετιών.

Η Noortje, που εργαζόταν ως ανθοπώλισσα, ξεκίνησε να ασχολείται με το vintage dressing όταν κληρονόμησε ένα καπέλο εποχής από τη γιαγιά της.

Συνειδητοποίησε ότι το ντύσιμό της θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετικό και άρχισε να ψάχνει και να μελετά τη μόδα περασμένων δεκαετιών με έμφαση στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα και ιδιαίτερα στα 40s και τα 50s.

Από την άλλη, ο Tom είναι επαγγελματίας ράφτης, ο οποίος μάλιστα ειδικεύεται στα κοστούμια εποχής, έχοντας μελετήσει το tailoring των ανδρικών ρούχων από τον 19ο στον 20ό αιώνα.

Ο ίδιος ράβει συχνά φορέματα και παλτό για την Noortje, η οποία εμπλουτίζει τη συλλογή της με αυθεντικά κομμάτια εποχής αλλά και ρούχα και αξεσουάρ που δημιουργεί η ίδια.

Οι δυο τους μένουν μαζί σε ένα σπίτι επίσης εξ' ολοκλήρου διακοσμημένο με vintage έπιπλα και ταπετσαρίες και οι έξοδοί τους συχνά περιλαμβάνουν events με ρετρό χαρακτήρα όπως ποδηλατάδες.

Εκείνη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram, έχοντας συγκεντρώσει ως τώρα περίπου 50 χιλιάδες followers, ενώ πριν περίπου ένα χρόνο αποφάσισε να καλλιεργήσει το ταλέντο της στη ζωγραφική, αναρτώντας τους υπέροχους πίνακές της.

Οι δυο τους έχουν αναφερθεί συχνά στο γεγονός ότι συγκεντρώνουν τα βλέμματα όταν βγαίνουν μαζί, αλλά είναι κάτι που πλέον έχουν συνηθίσει, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι κακοπροαίρετο.

Παρακάτω, δείτε τις φωτογραφίες και βουτήξτε στον vintage κόσμο τους!

SHARE