γυναίκα με λευκά ρούχα
Φωτογραφία: Instagram/@faithfullthebrand
I HAVE NOTHING TO WEAR

Πώς να φορέσεις το λευκό το καλοκαίρι χωρίς να διαγράφει -Η fashion expert απαντά


Καλή Τρίτη σε όλες με τέλος Μαΐου και επίσημη αρχή καλοκαιριού. Να παραδεχτώ εδώ πως μου αρέσει η συννεφιά, την χαίρομαι, βγάζεις και καλές φωτό! Σήμερα θα κάνω αρχίσω εκκαθάριση σε περιοδικά και εσώρουχα (άσχετα μεταξύ τους) και με ένα πείραμα που έκανα, η μικρή ενθουσιάζεται με τον χαμό και απασχολείται κάπως. Γιατί αν περιμένω τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο, σωθήκαμε. Έτσι όλα συνδυάζονται.

Πάμε στις ερωτήσεις σας για αυτή την εβδομάδα 

Γεια σου Πελαγία, η στήλη είναι φανταστική! Είμαι καλεσμένη σε έναν γάμο που θα γίνει στη Μήλο και σκέφτομαι να φορέσω ένα πράσινο αέρινο φόρεμα με χρυσά αξεσουάρ. Τι πέδιλα μου προτείνεις; Για την περίσταση να κοιτάξω σε flat; Ευχαριστώ, Μαίρη.

Αγαπητή Μαίρη, σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Η στήλη είναι μια παρέα με συμβουλές τις Τρίτες με χαλαρή διάθεση για να περνάμε όμορφα και να μοιραζόμαστε χρήσιμες πληρφορίες. Πιο πολύ πιστεύω όμως ότι είναι μια γωνιά αυτοέκφρασης και αποδοχής όσων μπορούμε να κάνουμε και όσων όχι χωρίς κριτική και συγκρίσεις μεταξύ μας. Ακούστηκε βαρύ, να το πω λιανά, είναι ο καφές με φίλες όπου ξεφεύγεις και χαλαρώνεις σε ένα ευχάριστο και οικείο περιβάλλον.

Χθες λοιπόν διάβαζα το πόσο έχει ανέβει στα στατιστικά το olive green, άρα είσαι πολύ μέσα. Για πέδιλα ναι φλατ ή με λίγο τακούνι χοντρό. Το χρυσό χρώμα είναι τέλειο με το πράσινο.

Καλησπέρα Πελαγία! Έχω μια ερώτηση που μπορεί να σου φανεί παλιακή, αλλά το έχω απορία. Θέλω να φορέσω μια λευκή ολόσωμη φόρμα, που όμως διαγράφει. Τι να κάνω; Να το φορέσω με εσώρουχο τύπου σορτσάκι ή μήπως να το βάλω χωρίς εσώρουχο μιας και πολλές σταρ στο εξωτερικό αυτό κάνουν; Ευχαριστώ, Κατερίνα.

Κατερίνα έχω χάσει κάτι; Χωρίς; Ε; Όπως νιώθεις άνετα. Απλώς το γυμνό επίσης φαίνεται, θέλω να ψάξεις για κάποιο shaper ή εσώρουχο σε μαγαζί εξειδικευμένο για να σε κατευθύνουν. Το σορτσάκι θα φαίνεται πολύ από μέσα, μήπως κάτι σε κορμάκι με ενσωματωμένο σουτιέν.

Γεια σου Πελαγία! Θέλω να ρωτήσω το εξής. Έχω αγοράσει ένα φόρεμα σε ζωηρές αποχρώσεις κόκκινου ροζ, μακρύ και πλεκτό. Με τι παπούτσια να το φορέσω; Με λευκές πλατφόρμες που τις αγαπώ μπορώ ή κάνει πολύ φασαρία; Ευχαριστώ, Ζωή.

Αγαπητή Ζωή, με το λευκό θα σκληρύνει η αντίθεση.  Για να καταβάσεις σε τόνους το σύνολο θα σου πρότεινα ένα καφέ πέδιλο chunky. Καφέ ανοιχτό που να μην κοκκινίζει μέσα πολύ. Όχι κανελί δηλαδή. Το ταμπά είναι ιδανικό.

Μέχρι την απόμενη Τρίτη σας φιλώ και περιμένω τις ερωτήσεις σας στο email.

SHARE