Κατάστημα Happy Sizes
Κατάστημα Happy Sizes
26|10|2023 15:27
SHARE
SOMETHING NEW

Happy Sizes: Λαμπερά εγκαίνια για το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα


Μόδα, λαμπερά κορίτσια και η πιο happy διάθεση. Το αγαπημένο fashion brandHappy Sizes, άνοιξε τις πόρτες του ολοκαίνουργιου καταστήματος του στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως και υποδέχτηκε το κοινό με μουσική, χαμόγελα και πολλες εκπλήξεις.

Το brand ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με κύριο στόχο να προσφέρει ποικιλία μεγεθών και items μοντέρνας ένδυσης στις γυναίκες με καμπύλες. Μετά από 3 φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, ένα σύγχρονο eshop και πολλές επιτυχίες, επόμενο επίτευγμα αποτελεί η επέκταση της εταιρείας με το πρώτο της φυσικό κατάστημα στην Αθήνα.

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρόν στυλίστες, celebrities και αγαπημένα Happy Sizes κορίτσια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι Happy Sizes lovers της πρωτεύουσας έσπευσαν στο κατάστημα για να δουν και να δοκιμάσουν τη νέα φθινοπωρινή κολεξιόν και να ψωνίσουν παρέα με αγαπημένες προσωπικότητες, όπως η Εβελίνα Νικόλιζα, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Black Velour κ.α. Φυσικά, όλη η ομάδα πίσω από το Happy Sizes βρισκόταν εκεί για να υποδεχτεί θερμά τον κόσμο και να προσφέρει την άψογη εξυπηρέτηση για την οποία έχει ξεχωρίσει.

Το opening του νέου καταστήματος επιφύλασσε διάφορες εκπλήξεις και special δωράκια για όσους το επισκέφτηκαν, με highlight τις μοναδικές εκπτώσεις -40% σε όλα τα ενδύματα.

Τα Happy Sizes παρέχουν ολοκληρωμένες προτάσεις κομψών και σύγχρονων ρούχων για όλες τις γυναίκες, προσφέροντας τεράστια ποικιλία σε μεγέθη, ενώ από την πρώτη στιγμή ξεχώρισαν τη σιγουριά και αυτοπεποίθηση που προσφέρουν στις πελάτισσες τους.

Αναζητήστε όλα τα φυσικά καταστήματα Happy Sizes στις τοποθεσίες:

Μητροπόλεως 56, Αθήνα, Τ.Κ. 10563

Ερμού 29, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54624

Ερμού 75, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54623

Τσιμισκή 58, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54623

Στο Eshop και στο Ιnstagram.

SHARE