Πώς να συνδυάσετε το κοντό πανωφόρι
Φωτογραφία: Getty Images
I HAVE NOTHING TO WEAR

Τα κοντά πανωφόρια επιστρέφουν με πιο cool τρόπο -Ετσι θα τα συνδυάσετε σωστά, σύμφωνα με fashion expert


Καλή Τρίτη σε όλες! Έχω μια διαπίστωση για αυτή την εβδομάδα κοιτώντας τα Oscars και τις τάσεις στους δρόμους του Παρισιού. Δεν διακρίνω πια συγκεκριμένη τάση εκτός από 2-3 στοιχεία πολύ πολύ γνωστά όπως το no pants και τις μπαλαρίνες.

Κατά τα άλλα παίζουν όλα με έναν τρόπο, είτε από τα μεγάλα brands είτε από ανεξάρτητα. Όλα παίζουν, όλα φοριούνται με το προσωπικό στυλ να είναι στο επίκεντρο. Το προσωπικό στυλ φέτος πιο πολύ από ποτέ είναι το ζητούμενο. Υπάρχει δίψα για προσωπικό στιλ και άποψη. Πάμε στις ερωτήσεις σας για αυτή την εβδομάδα!

Πελαγία μου γεια σου, με λένε Μελίνα και είμαι 56 ετών. Θα ήθελα να μου πεις τι να φορέσω στον γάμο της κόρης μου, τον ερχόμενο Ιούλιο. Είμαι μετρίου αναστήματος και μεσαίου βάρους. Με προβληματίζει και το φόρεμα και το παπούτσι. Δηλαδή αν βάλω φόρεμα, με τι παπούτσι να το συνδυάσω; Ψηλό πέδιλο; Δεν ξέρω αν θα είμαι άνετη να το περπατήσω...

Αγαπητή Μελίνα! Με το καλό και μην ανησυχείς για τίποτα. Για την τελετή μπορείς να φορέσεις ένα πιο ψηλό παπούτσι ενώ μετά για το πάρτι ή τραπέζι μπορείς να το αλλάξεις με ένα πιο χαμηλό. Προτείνω σίγουρα φόρεμα, για πολλούς λόγους. Περισσότερες επιλογές. Λιγότεροι συνδυασμοί σε σχέση με 2-3 κομμάτια outfit. Πολλά διαθέσιμα χρώματα και υφές. Πιο δροσερά σε σχέση με οτιδήποτε άλλο για καλοκαίρι. Διαχρονική επιλογή. Ευκολία στο να διαμορφωθεί στο σώμα σου.

Προτείνω πέδιλα πιο ήσυχα στα σύνολα, να «σβήνουν» και να επικρατεί το ρούχο.

Hello Πελαγία! Μια ερώτηση: βλέπω στο Zara κάτι midi φούστες πλισέ, balloon που φουσκώνουν στο πάνω μέρος. Αυτές δεν είναι λίγο δύσκολο να κολακέψουν; Πρέπει δηλαδή να τις φορέσεις με εφαρμοστό από πάνω. Και τι παπούτσι;

Αγαπητή φίλη, δύσκολο ρούχο πολύ. Δεν θα στο πρότεινα, είναι το ρούχο που φαίνεται ωραίο στο online αλλά φορεμένο βγάζει θέματα στην εικόνα σου. Είναι ωραίο για φωτογραφία θα έλεγα. Αν όμως το αγάπησες και θες να δοκιμάσεις, μπορείς με μια μπαλαρίνα πλεκτή να δώσεις στο σύνολο ένα ανάλαφρο girly look.

Πελαγία γεια σου. Βλέπω επανέρχονται τα κοντά πανωφόρια. Τι θα γίνει με αυτά που φοράμε από κάτω όμως, θα προεξέχουν οι μπλούζες; Αφού και τα παντελόνια έχουν γίνει πλέον πιο χαμηλά...

Ζούμε στιγμές 2000 ξανά αλλά με πιο cool και συγκροτημένο τρόπο. Τα χαμηλοκάβαλα γύρισαν αλλά όχι τόσο χαμηλά πια. Θέλω να πω πως δεν είναι στην τότε μορφή τους τόσο κάτω από τους γοφούς. 

Θα έλεγα να μην μπεις στη διαδικασία αυτή, καλύτερα να διαλέξεις εσύ ποιο στιλ σου ταιριάζει και το ακολουθήσεις. Διάλεξε ένα πιο «μαζεμένο» χαμηλοκάβαλο παντελόνι έτσι ώστε να σε εξυπηρετεί στην καθημερινότητα.

Μέχρι την επόμενη Τρίτη σας φιλώ & περιμένω τις ερωτήσεις σας στο mail

SHARE