Οι fashion πριγκίπισσες
Φωτογραφία: Instagram/gregorymasouras
26|05|2021 08:10
SHARE
#ANIMATIONINREALITY

Έλληνας illustrator μεταμορφώνει stars και διάσημα μοντέλα σε Disney πριγκίπισσες


Όταν ανακάλυψα το προφίλ του Γρηγόρη Μασούρα στο Instagram δεν τον γνώριζα, ωστόσο παρέμεινα για αρκετά λεπτά, χαζεύοντας τις παραμυθένιες εικόνες του.

Το έξυπνο προφίλ του παντρεύει μοναδικά τις πριγκίπισσες της Disney με τη σύγχρονη μόδα, ενώ έχει 135 χιλιάδες ακολούθους, μεταξύ των οποίων και οι Gigi Hadid, Naomi Campell και Kris Jenner. Η επιτυχία δεν σταματά εκεί, καθώς ο Έλληνας illustrator έχει δώσει συνεντεύξεις και έχουν ασχοληθεί με τον λογαριασμό του στο Instagram διεθνή μέσα, όπως, μεταξύ άλλων, η ιταλική, βρετανική, ισπανική Vogue, το μεξικανικό In Style, το Pop Sugar, το ισπανικό L’ Officiel και η New York Post.

Η ιδέα για τις fashion πριγκίπισσες ξεκίνησε όταν προσπάθησε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της νέας κάμερας του κινητού του. Μέσα στις εικόνες που τραβούσε πρόσθεσε καρτούν. Έτσι ξεκίνησε να ενσωματώνει τις διάσημες πριγκίπισσες της Disney σε εντυπωσιακές πασαρέλες και καμπάνιες μόδας κορυφαίων οίκων και το αποτέλεσμα είναι απλά συναρπαστικό.

Πριν γίνει, όμως, αυτό το πάντρεμα που έγινε viral, σκοπός του ήταν, μέσα από το Instagram, να δείξει την παραμυθένια πλευρά της Αθήνας. Αυτό που ξεκίνησε ως μια ενδιαφέρουσα ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο του, κατέληξε σε πρότζεκτ που τράβηξε το ενδιαφέρον της διεθνούς γνώμης.

Όπως έχει δηλώσει ο Γρηγόρης Μασούρας σε παλαιότερη συνέντευξη, του αρέσει πολύ να δουλεύει με την Ποκαχόντας, καθώς το αποτέλεσμα έχει πάντα ενδιαφέρον, και τη Χιονάτη γιατί είναι πιο «ήρεμη» και θέλει να της βγάλει μια διαφορετική πλευρά.

Διάσημα μοντέλα και καλλιτέχνες έχουν μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσες κινουμένων σχεδίων, μέσα από το «μαγικό» χέρι του ταλαντούχου illustrator. Ο ίδιος υποστηρίζει πως, στη δημιουργία των εικόνων του το σημαντικότερο ρόλο παίζει η φαντασία. Επίσης, εμπνέεται από τις φωτογραφίες που βλέπει: ανάλογα το ρούχο που φοράει η κάθε επώνυμη βρίσκει ποια πριγκίπισσα κινουμένων σχεδίων της ταιριάζει. Κι έτσι ξεκινάει η σύνθεση της εικόνας!

Ο Γρηγόρης Μασούρας αποτύπωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο τις πριγκίπισσες τη περίοδο της καραντίνας και, για ακόμα μια φορά, συγκέντρωσε τα θετικά σχόλια των διαδικτυακών του φίλων.

SHARE