πέδιλα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
10|04|2023 09:48
SHARE
SHOPPING

Αν αγαπάτε τα σανδάλια της Hermès βρήκαμε την τέλεια εναλλακτική από τα Ζara και άλλα δύο brands


Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αρχίζει το κυνήγι για το τέλειο σανδάλι.

Για κάποιους αυτό μπορεί να είναι ένα ζευγάρι δερμάτινα gladiator ή κάτι χρωματιστό τιμής ένεκεν στο barbiecore. Yπάρχει, όμως, ένα στυλ αιώνια κομψό και διαχρονικό: το κλασικό Hermès Oran.

Hermès Oran Sandal

Έχει αρκετούς θαυμαστές celebrities (Rosie Huntington-Whiteley, Sofia Richie και Kylie Jenner, οι οποίες συνήθως φοράνε αυτά τα σανδάλια στις διακοπές τους) επειδή, πολύ απλά, είναι ένα παπούτσι που δεν μπορείς παρά να το λατρέψεις.

Ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και, κατασκευασμένο από δέρμα και με περίπου 20 χρώματα, συνδυάζεται εύκολα με ένα ωραίο τζιν ή με κάποιο loungewear. Είναι απολύτως απαραίτητο για την γκαρνταρόμπα και το έχει συνυπογράψει ακόμη και η βασίλισσα της μόδας στην οθόνη, Emily in Paris, στο επεισόδιο 3 της 2ης σεζόν. Κομψότητα, τσεκ, ευελιξία τσεκ, brand name τσεκ. Τι παραπάνω χρειάζεται κανείς από ένα σανδάλι; Αν λοιπόν είστε ερωτευμένη με αυτό το εμβληματικό παπούτσι και θέλετε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα, βρήκαμε την εναλλακτική λύση του streestyle που εκπέμπει παρόμοια vibes.

Τα σανδάλια τύπου Hermes

Zara, 25,95

SHARE