Έλσα Χοσκ
Φωτογραφία: Instagram/ @hoskelsa
20|07|2023 09:04
SHARE
ΑΝΑΠΟΔΟ ΜΠΙΚΙΝΙ

Ανάποδο μπικίνι: Η τάση που επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι και έχει ενθουσιάσει (ξανά) τις celebrities


Το ανάποδο μπικίνι φαίνεται να συνεχίζει και φέτος να αποτελεί τάση των στιλάτων stars του εξωτερικού.

Οι τάσεις στα μαγιό κάθε χρόνο αλλάζουν -κάποιες μένουν σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις μας, όπως τα μαύρα ολόσωμα, κάποιες κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους, όπως τα φετινά metallic μαγιό, κάποιες έρχονται και φεύγουν -το αν επιστρέψουν θα το δείξει η fashion ιστορία.

Υπάρχουν όμως κάποια trends που δεν σχετίζονται με κάποια αγορά, δεν χρειάζεται δηλαδή να αποκτήσεις ένα μαγιό που δεν έχεις για να την υιοθετήσεις, αλλά να φορέσεις αυτό που ήδη έχεις -το μπικίνι με κορδόνια- διαφορετικά.

Ένα από αυτά είναι τα upside-down bikini, ανάποδο μπικίνι στα ελληνικά, το οποίο είδαμε πριν από μερικά χρόνια να κυριαρχεί στο Instagram και από τότε κάνει κάθε χρόνο την εμφάνισή του.

Από τις πρώτες που το υιοθέτησαν ήταν οι κόρες των Καρντάσιαν-Τζένερ, συγκεκριμένα οι Κένταλ και Κάιλι Τζένερ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, οι οποίες φωτογραφήθηκαν με το πάνω μέρος του μπικίνι τους ανάποδα, ενθουσιάζοντας τις εκατομμύρια followers τους.

Ουσιαστικά, όπως μαρτυρά και το όνομά του, το upside-down bikini θέλει το κάτω μέρος του μαγιό να το δένεις στο λαιμό σου και το πάνω μέρος δένεις στην πλάτη.

Μια ακόμα celeb που δοκίμασε την τάση ήταν η Άσλεϊ Γκράχαμ, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να υιοθετηθεί και από τις γυναίκες με μεγάλο στήθος.

Το ανάποδο μπικίνι ουσιαστικά προσφέρει ένα πιο βαθύ ντεκολτέ κι ένα underboob εφέ, κάνοντας τις εμφανίσεις στην παραλία λίγο πιο σέξι.

Δοκιμάστε να δέσετε ανάποδα το μαγιό σας στο σπίτι και, αν πιστεύετε ότι η συγκεκριμένη τάση σας ταιριάζει και κολακεύει το στήθος σας, τότε go for it!

Πώς φορούν οι stars το ανάποδο μπικίνι:

SHARE