στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
TREND

Τα Birkentstock με κάλτσα παραμένουν o πιο αμφιλεγόμενος συνδυασμός του φθινοπώρου


Αν τα Birkenstock από μόνα τους έχουν διχάσει τις fashionistas, τα Birkenstock με κάλτσα αποτελούν έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους συνδυασμούς στη μόδα, με φανατικούς οπαδούς και φανατικούς πολέμιους.

Μιλώντας για μόδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι στα πάντα. Το γούστο -όπως και σε άλλη πτυχή της ζωής μας- στη μόδα είναι εντελώς υποκειμενικό και αυτό που μπορεί στα δικά μας μάτια να φαίνεται ό,τι πιο στιλάτο, σε άλλους να φαίνεται τόσο κακόγουστο που δεν θα το φορούσαν ούτε επί πληρωμή -που λέει ο λόγος, ανάλογα και το ποσό βέβαια.

Ένα από αυτά τα παραδείγματα είναι το combo σανδάλια με κάλτσες, με τα Birkenstock συγκεκριμένα να έχουν την πρωτιά στις προτιμήσεις των ανά τον κόσμο fashionistas.

Από την Κένταλ Τζένερ στην Έλσα Χοσκ και την Τζίτζι Χαντίντ, πολλά style girls έχουν φωτογραφηθεί με Birkenstock και κάλτσες, ενώ οι πιστές οπαδοί του ugly trend κάνουν λόγο για ένα άνετο και comfy combo, ιδανικό για τη μεταβατικό περίοδο μετά το καλοκαίρι, αλλά τέλειο και για ταξίδι (γι’ αυτό και το βλέπουμε συχνά στα αεροδρόμια).

Από την άλλη, πολλοί βρίσκουν τον συγκεκριμένο συνδυασμό κακόγουστο και κιτς, απορώντας τι στιλάτο βρίσκουν όσοι προτιμούν να φορούν κάλτσες με σανδάλια και όχι με κάποιο κλειστό παπούτσι, όπως τα sneakers ή τα loafers -για να μη μιλήσουμε για τα Crocs που αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπαμε και πιο πάνω, το γούστο είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και, από τη στιγμή που σε κάποιους αρέσει να φορούν Birkenstock με κάλτσες, δεν μας πέφτει λόγος. Μπορούμε όμως να σας βοηθήσουμε με κάποιες εμφανίσεις από τα αγαπημένα fashion girls για επιπλέον έμπνευση.

Πώς να φορέσετε τα Birkenstock με κάλτσα:

Με cropped φούτερ + jogger παντελόνι

Getty/ Ideal Image

Με πλεκτό + τζιν

Getty/ Ideal Image

Με midi πλισέ φούστα + πλεκτή ζακέτα

Getty/ Ideal Image

Με σετ φόρμας

Splash/ Ideal Image

Με πλεκτό και μαύρο παντελόνι

Splash/ Ideal Image

Με t-shirt και κολάν

Splash/ Ideal Image
SHARE