γυναίκα με δερμάτινο παλτό στην εβδομάδα μόδας
Sophisticated leather /Φωτογραφία: Shutterstock
SPRING LEATHER

Ανοιξιάτικα δερμάτινα -Η πιο κομψή και σοφιστικέ τάση της σεζόν που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα


Μία από τις πιο δυνατές εικόνες των περασμένων Εβδομάδων Μόδας, ήταν μια υπέροχη, δερμάτινη γκαμπαρντίνα στο show του Bottega Veneta σε ένα έντονο φραουλί χρώμα.

Ήταν μόνο ένα από τα κομμάτια που προλόγιζαν αυτό που τώρα εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2020 -τα χρωματιστά δερμάτινα.

Όχι, δεν πρόκειται για τα κοντά biker jackets που φορέθηκαν μαζικά πριν από περίπου μια δεκαετία -τα σημερινά δερμάτινα είναι faux, πιο σοφιστικέ και πιο στιλάτα.

Τα total leather looks κυριάρχησαν το χειμώνα, με δερμάτινα πουκάμισα να συνδυάζονται με αντίστοιχα παντελόνια ή φούστες, ενώ το 90s inspired δερμάτινο μαύρο blazer χάριζε (και χαρίζει) instant cool σε όποιο ouftit και αν ενταχθεί.

Και ναι, φέτος τα δερμάτινα φοριούνται και την άνοιξη, πιο ελαφριά ως faux, ντυμένα στα πιο ιδιαίτερα ανοιξιάτικα χρώματα -παστέλ, ματ και γήινα.

Οι πιο ενημερωμένες, τα φόρεσαν στις Εβδομάδες Μόδας σε γαλάζιες καμπαρντίνες, τζάκετ στο χρώμα του πράσινου σαπουνιού, κίτρινα shakets και printed παντελόνια.

Ένα ανοιξιάτικο δερμάτινο κομμάτι μπορεί να είναι, ένα ανοιχτόχρωμο statement πανωφόρι, μία μίνι φερμάτινη φούστα, ένα cropped sexy top, ένα πουκάμισο που θα φορεθεί ως πανωφόρι, ή ένα 70s rock 'n' roll παντελόνι ή μεσάτο σακάκι.

Προτιμήστε dusty αποχρώσεις και όχι έντονα χρώματα -ένα εύκολο τιπ είναι να διαλέξετε χρώμα που δεν είστε σίγουροι πώς να το χαρακτηρίσετε.

Δείτε εδώ μερικά από τα ωραιότερα δερμάτινα της αγοράς και ετοιμαστείτε να υιοθετήσετε τη σοφιστικέ τάση. 

SHARE