δερμάτινο παντελόνι stradivarius
Φωτογραφία: Shutterstock
LEATHER PANTS

Το δερμάτινο παντελόνι από τα Stradivarius θα γίνει το αγαπημένo item της ντουλάπας σου


Ήρθαν τα κρύα: αυτό είναι πια σαφές.

Και μαζί τους και οι γιορτές και τα όλα αυτά θέτουν ένα πολλαπλό επίπεδο δυσκολίας στο καθημερινό γυναικείο styling. Αναρωτιέστε γιατί; Γιατί ναι μεν θέλουμε να είμαστε κομψές και απόλυτα elegant, αλλά από την άλλη το πρωινό κρύο μας κάνει να κυκλοφορούμε λίγο -πολύ σαν να τυλίξαμε το πάπλωμα μας και βγήκαμε! Μπορεί το oversized cozy στιλ να είναι τάση, όχι όμως εις βάρος της γυναικείας φιγούρας.

Και μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα επιβάλλεται να προσθέσουμε και κάποια πιο luxury και glam στοιχεία στα καθημερινά μας σύνολα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να φθάσουμε σε ακρότητες. Δύσκολη η εξίσωση: από τη μία, η άνεση και η ζεστασιά μας, από την άλλη το elegance που επιβάλλουν οι μέρες. Και, όμως, εμείς σας έχουμε την απάντηση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, με ένα μόνο παντελόνι.

Η λύση έρχεται από τη χειμερινή συλλογή του Stradivarius, αφού στις νέες αφίξεις τους θα βρείτε το πιο stylish faux leather παντελόνι, σε ανοιχτή καφέ απόχρωση της μόκας. Σε 70s style, με κάθετες ραφές κατά μήκος, οι οποίες δημιουργούν το πιο κολακευτικό εφέ στα πόδια, και δύο μικρά τσεπάκια είναι το απόλυτο παντελόνι για αυτή την περίοδο.

Το δέρμα είναι η απόλυτη τάση και φέτος, αφού συνδυάζει άνεση και style, κάνοντας μας να πούμε για λίγο αντίο στα αγαπημένα μας denims, και να υποδεχθούμε τις κρύες μέρες με την πιο fashionable «πανοπλία». Συνδυάστε το με τα καθημερινά σας πλεκτά και φούτερ, ενώ το έξυπνο layering με πουκάμισα και γιλέκα θα σας δώσει extra πόντους κομψότητας.

STRADIVARIUS/Δείτε εδώ:

SHARE