γυναίκες στην Εβδομάδα Μόδα Μόδας της Κοπεγχάγης
Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image
23|08|2022 10:00
SHARE
FASHION WEEK

5+1 trends από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης που θα είναι παντού αυτή τη σεζόν


Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης είναι πάντοτε ο πιο δυνατός πρόλογος της φθινοπωρινής μόδας.

Παρόλο που εκτυλίσσεται στην καρδιά του Αυγούστου, ο δροσερός καιρός επιτρέπει στις στιλάτες Σκανδιναβές να συνθέτουν τα πιο ενδιαφέροντα streetstyle outfits, αναδεικνύοντας τις φρέσκιες συλλογές των scandi brands.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές από τις πρωτοποριακές ιδέες και τάσεις της μόδας γεννιούνται στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης, με έμφαση στην άνεση, τα έντονα χρώματα και τα genderless ρούχα.

Φέτος, οι σχεδιαστές κινήθηκαν στις ίδιες γραμμές, με λίγες εκπλήξεις αλλά και αναμενόμενες επιλογές.

Το revival της Y2K μόδας παραμένει στις κορυφαίες τάσεις, με κορσέδες, χαμηλόμεσα cargo pants και going out halter tops να πρωταγωνιστούν, ενώ ο μινιμαλισμός κινείται φέτος στην παλέτα του απαλού γκρι και του latte.

Τα τόσο χαρακτηριστικά πλέον για τις Σκανδιναβές, έντονα χρώματα επιμένουν με neon πινελιές ακόμη και στα πιο «ήσυχα» looks, ενώ το παπούτσι του φετινού χειμώνα είναι χωρίς αμφιβολία οι cowboy boots.

Τα brands επιμένουν στο oversized fit, στα φορέματα αλλά και στα παντελόνια και τα σακάκια, ενώ τα τοπ γίνονται πιο ντελικάτα -άλλοτε πιο αθλητικά, πλεκτά ή με περίπλοκα straps.

Παρακάτω, δείτε 5+1 streetstyle looks με πρωτότυπους και φρέσκους συνδυασμούς και προτάσεις, που αντανακλούν το στιλιστικό vibe της Copenhagen Fashion Week και τις τοπ τάσεις του χειμώνα.

Μινιμαλισμός για πάντα

Cowboy boots

Neon πινελιές

Cargo παντελόνι

Double denim

Orange is the new black

SHARE