γυναίκα με μαύρα ρούχα στην εβδομάδα μόδας
Paris Fashion Week /Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image
09|10|2020 10:12
SHARE
PARIS FASHION WEEK

Οι πιο κομψές γυναίκες της μόδας πάνε πάντα στο Παρίσι -Τα ωραιότερα look από τη φετινή Εβδομάδα Μόδας


Μπορεί να ξεκινούν από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, αλλά οι Εβδομάδες Μόδας ολοκληρώνονται πάντα στο Παρίσι, στο αποκορύφωμα του στιλ και της φινέτσας.

Ίσως μερικές γυναίκες να το σκέφτονται όπως στα κινηματογραφικά βραβεία, όπου λέγεται ότι οι ηθοποιοί κρατούν το πιο δυνατό outfit τους για την τελετή των Όσκαρ.

Όμως στο Παρίσι είναι και οι Γαλλίδες, οι Ευρωπαίες που ξεχωρίζουν για το στιλ τους και τη φιλοσοφία πίσω από αυτό -μια αέρινη κομψότητα χωρίς υπερβολές, εναρμονισμένη με την ιστορία των θρυλικών οίκων και των σχεδιαστών που δημιούργησαν στην πόλη.

Με τις απαραίτητες προφυλάξεις λόγω πανδημίας, η πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο, και οι πιο στιλάτες της μόδας ήταν εκεί, φροντίζοντας να απομακρύνουν διακριτικά τη μάσκα τους στον εξωτερικό χώρο, όταν επρόκειτο να φωτογραφηθούν.

Όσο για τα streetstyle looks, εξωτερικεύοντας όλη την συμπυκνωμένη έμπνευση και δημιουργικότητα της περιόδου της καραντίνας, φαίνεται ότι οι γυναίκες του χώρου έβαλαν τα δυνατά τους,

Τα πιο chic και ενδιαφέροντα outfits μαρτυρούν τις μεγάλες τάσεις της σεζόν και θα σας δώσουν άφθονη έμπνευση για δικές σας εμφανίσεις.

Koστούμια σε ιδιαίτερα χρώματα

Πρωτότυπο layering

Ωδή στο καφέ

Ρομαντικοί γιακάδες

Σακάκια με ζώνη στη μέση

Chunky μπότες

Ενδιαφέροντα πλεκτά

SHARE