γυναίκα με κόκκινο φόρεμα

Το φόρεμα που θα πρωταγωνιστήσει στη μόδα του χειμώνα

Αν και το μίνι αναδείχθηκε σε μεγάλη τάση της περασμένης σεζόν, φαίνεται ότι η μόδα κρύβει πάντα εκπλήξεις.

Φυσικά, τα μίνι θα μας συνοδεύσουν και όλη τη φετινή σεζόν, όμως, καθώς η μόδα αγαπά τις αντιθέσεις, φαίνεται ότι τα εντυπωσιακά μάξι φορέματα είναι το next big thing της μόδας.

Φυσικά, το μάξι είναι ένα διαχρονικό μήκος, ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι fashionistas φορούσαν περισσότερο το μίντι αλλά και το midaxi -το ενδιάμεσο μήκος που έκανε τη διαφορά.

Τώρα, ωστόσο, τα μακριά φορέματα διεκδικούν τη θέση τους στα ντυσίματά μας, σε υπέροχες, νέες εκδοχές που αναβαθμίζουν το ντύσιμο και δίνουν πόντους στο στιλ.

Τα μάξι φορέματα ήταν παντού στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και είναι θέμα χρόνου να τα βλέπουμε παντού μόλις ψυχράνει ο καιρός.

Ωστόσο, εκτός από το μήκος, fashionistas και σχεδιαστές επενδύουν και στον όγκο -τα φορέματα του χειμώνα δεν είναι απλώς μακριά, αλλά και φαρδιά, παραμυθένια, με φουσκωτά μανίκια, βολάν και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Επενδύστε στη μονοχρωμία -τα μαύρα, goth style θα είναι παντού, αλλά και τα μπεζ ή κουφετί δείχνουν επίσης κομψά και fashion forward.

Παρακάτω, δείτε μερικά από τα ωραιότερα πρόσφατα looks με maxi φορέματα και αφεθείτε στη επιβλητική γοητεία τους.