γυναίκα με φόρεμα
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
30|11|2022 11:00
SHARE
FRENCH STYLE

Το αγαπημένο φόρεμα των Γαλλίδων για το φθινόπωρο είναι το all time favourite της μόδας


Δεν έπρεπε να διαλέξουμε έναν συγκεκριμένο λόγο που λατρεύουμε το στιλ των Γαλλίδων, αυτός θα ήταν μάλλον η απλότητα.

Εάν και κάποιος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κατά βάση basic, είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που το κάνουν ξεχωριστό. Το styling, οι γραμμές, τα χρώματα και οι ποιότητες των ρούχων που επιλέγουν συνδυάζονται ιδανικά με τα ιδιαίτερα αξεσουάρ που διαθέτουν.

Η λέξη που συνοψίζει όλη την ουσία του French style είναι η μοναδικότητα.

Έτσι, λοιπόν, κάποιες τάσεις που έχουν έρθει τώρα στο προσκήνιο και έχουν λατρέψει οι trend setters παγκοσμίως, ήταν στην πραγματικότητα σταθερές επιλογές των Γαλλίδων εδώ και χρόνια. Μία από αυτές είναι και η απόλυτη τάση στα φορέματα των τελευταίων σεζόν, τα knitted dresses.

Τα πλεκτά φορέματα ήταν πάντα στα βασικά items της ντουλάπας τους, σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές, αφού συνδυάζουν κομψότητα και άνεση, δύο βασικά συστατικά του στιλ των Γαλλίδων.

Ξεχάστε φυσικά τις oversized γραμμές και τα τεράστια knitwears που ίσως σας έρχονται στο μυαλό, μιας και οι Παριζιάνες αγαπούν την τέλεια εφαρμογή, επιλέγοντας κομμάτια που ακολουθούν το σώμα και τονίζουν τις φυσικές του καμπύλες.

Mini, midi ή ακόμη και maxi, printed, μονόχρωμα, ribbed ή με cut outs δεν υπάρχει εκδοχή που να μη δείτε στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας συνδυασμένα πάντα με μοναδικό elegance και φυσικότητα.

Ακολουθήστε την λογική των French girls και υιοθετήστε το πιο άνετο trend στα φορέματα της σεζόν.

SHARE