γυναίκα με κοσμήματα στην εβδομάδα μόδας
Κάνει τη διαφορά /Φωτογραφία: Shutterstock
21|09|2020 10:18
SHARE
BABY BLUE

Το φωτεινό, φρέσκο χρώμα που φέρνει λίγο από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο -Η τολμηρή επιλογή που κάνει τη διαφορά


Το να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα της μόδας είναι μεταξύ άλλων, το να επιλέγεις να φορέσεις γαλάζιο χρώμα στην αρχή του φθινοπώρου -όταν οι σκούρες και γήινες αποχρώσεις έχουν την πρωτοκαθεδρία.

Φέτος αυτή η «επαναστατική» κίνηση έχει σαν σύμμαχο την Pantone, η οποία ανακοίνωσε τις αποχρώσεις κλειδιά για την ερχόμενη άνοιξη -μία από αυτές είναι και το φωτεινό γαλάζιο, το χρώμα του ουρανού ένα ηλιόλουστο πρωινό Σαββάτου.

Η τάση δεν θα εκτοξευθεί τώρα αλλά σε μερικούς μήνες, και αυτή είναι η απόλυτη ευκαιρία να φορέσετε την απόχρωση πρώτη από όλους.

Το baby blue συνδυάζεται κάπως δύσκολα -η πιο safe επιλογή είναι το κλασικό τζιν και ένα λευκό ή μπεζ υφασμάτινο παντελόνι.

Ωστόσο, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το γαλάζιο έχει ένα μαγικό effect για την εικόνα σας -φρεσκάρει το πρόσωπο και χαρίζει ζωντάνια ακόμη περισσότερο και από το λευκό που καμιά φορά κάνει το πρόσωπο να δείχνει χλωμό.

Αν πρόκειται να υιοθετήσετε την τάση προτιμήστε ένα βαμβακερό εφαρμοστό τοπ, ένα girlie cardigan ή ένα πλούσιο, μαλακό πουλόβερ -η συγκεκριμένη απόχρωση δίνει εκτός των άλλων και μια αίσθηση πολυτέλειας.

Από την άλλη, μια extra safe επιλογή είναι ένα oversized κλασικό πουκάμισο, το οποίο μπορείτε να φορέσετε σαν overshirt πάνω από ένα total black outfit ή και σκέτο με τζιν και sneakers. Toν χειμώνα, θα προσθέσετε την πινελιά του γαλάζιου φορώντας το πουκάμισο μέσα από τα πουλόβερ σας, σαν έξτρα layer.

SHARE