γυναικα με ταση 2020
Φωτογραφία: Shutterstock
16|10|2020 10:19
SHARE
FRENCH GIRLS

Οι 4 στιλιστικές αλλαγές που θα δοκιμάσουν φέτος στο ντύσιμό τους τα πιο cool French girls


Μερικοί από τους πιο εμβληματικούς και ιστορικούς οίκους μόδας ανήκουν στη Γαλλία, έχοντας δημιουργήσει μια σημαντική παρακαταθήκη στιλ και υψηλής αισθητικής στο DNA του λαού.

Οι σύγχρονες Γαλλίδες, φυσικά, αγαπούν τη μόδα αλλά δεν ακολουθούν πιστά καμία τάση -είναι αυτό το χαρακτηριστικό που τις κάνει να ξεχωρίζουν.

Dior, Chanel, Louis Vuitton είναι μόνο μερικά από τα πιο επιδραστικά fashion houses που έχουν γαλλική ταυτότητα, αλλά όσον αφορά το καθημερινό στιλ τους, οι Γαλλίδες αντλούν έμπνευση και από άλλα brands, που είναι σταθερά προσανατολισμένα στο french girl chic.

Δύο χαρακτηριστικοί οίκοι είναι η Chloé και η Isabel Marant, που παρουσίασαν δύο εξίσου stylish συλλογές στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η Chloé, με το χαρακτηριστικό αέρινο στιλ, τα bohemian chic φορέματα και αιθέρια πουκάμισα και τις it bags και η Isabel Marant με το urban rock n roll στιλ, τα πουλόβερ και τα τζάκετ με βάτες, ψηλόμεσα παντελόνια και μεγάλες ζώνες μοιάζουν να ενσαρκώνουν ακριβώς τον συνδυασμό ρομαντισμού και δυναμισμού που αγαπούν οι Παριζιάνες.

Οι καινοτομίες δεν έλειπαν από τις φετινές συλλογές τους και είναι σίγουρο ότι κάποιες από τις προτάσεις τους θα βρουν ανταπόκριση στο καθημερινό γαλλικό στιλ -μπορείτε να τις υιοθετήσετε εξίσου εύκολα και να δώσετε αέρα ανανέωσης στις εμφανίσεις σας.

Μεγάλες ζώνες

Chloe SS’21
Ιsabel Marant SS’21

Pink blush

Ιsabel Marant SS’21
Chloe SS’21

Η επιστροφή του μίνι

Chloe SS’21
Ιsabel Marant SS’21

Εxtra large παντελόνια

Chloe SS’21
Ιsabel Marant SS’21
SHARE