γυναίκες με μπότες στην εβδομάδα μόδας
Νew entry /Φωτογραφία: Shutterstock
30|09|2020 10:07
SHARE
RUBBER BOOTS

Το σούπερ άνετο στιλ στις μπότες που επέστρεψε αναπάντεχα -Απόλυτα πρακτικό και ασχημόμορφο


Αν υπήρχε κάποια χρονιά κατά την οποία οι chunky μπότες θα έφευγαν από το προσκήνιο, τότε σίγουρα δεν θα ήταν η φετινή όπου η μόδα είναι all about comfort.

Σίγουρα οι combat boots είναι τεράστια τάση ήδη από πέρυσι, εξελίσσοντας την εμμονή της μόδας με τα ugly shoes και τα ογκώδη sneakers, και φέτος το trend συνεχίζει λίγο παραλλαγμένο.

Όσα ήταν στη μόδα πέρυσι είναι και φέτος, με μία προσθήκη -τις γαλότσες ή τις μπότες με λαστιχένια σόλα.

Οι γαλότσες ήταν πάντα ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα στιλ παπουτσιών, ιδιαίτερα σε χώρες όπου οι βροχές είναι λίγες και έτσι δεν θεωρούνται must have για την γκαρνταρόμπα.

Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα της Kate Moss στο διάσημο φεστιβάλ του Glanstonbury με ένα σούπερ μίνι μακρυμάνικο φόρεμα και ένα ζευγάρι λασπωμένες Hunter γαλότσες το 2005 εκτόξευσε τη δημοφιλία του συγκεκριμένου στιλ (και brand) και για ένα σύντομο διάστημα τις φορούσαν όλοι.

Φέτος, οι γαλότσες επιστρέφουν σε κλασικές αλλά και αλλαγμένες εκδοχές (το total white ζευγάρι της Pernille Teisbaek μας άρεσε) αλλά τα χαμηλά ankle boots με λαστιχένιο πάτο είναι επίσης παντού.

Θα δείτε αρκετά και τις μπότες με πάτο σε διαφορετικό χρώμα, όπως ήδη είδαμε στο show του οίκου Bottega Veneta, σε ψηλές και χαμηλές εκδοχές. Στα συν του συγκεκριμένου στιλ είναι η άνεση και το coolness του επίκαιρου.

Στα πλην, το σχήμα που δεν κολακεύει πάντα. Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε τις πιο ψηλές εκδοχές που κάνουν το πόδι να φαίνεται πιο μακρύ, ακόμη και αν τις φορέσετε λιγότερο.

SHARE