η Τζίτζι Χαντίντ με ροζ φόρεμα
Φωτογραφία: Coperni
18|04|2022 11:15
SHARE
COPERNI

Ξαφνικά, ο κόσμος της μόδας υποκλίνεται στις γυάλινες τσάντες του οίκου Coperni


Πόσο «extra» μπορεί να είναι ένα αξεσουάρ;

Σε αυτή την ερώτηση, ο οίκος Coperni σκέφτηκε «πάρα πολύ» και δημιούργησε μια γυάλινη τσάντα που έγινε viral.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το ανερχόμενο γαλλικό brand που έχει τραβήξει την προσοχή των πιο ενημερωμένων γυναικών της μόδας και τα τελευταία χρόνια έχει σταθερά ανοδική πορεία, μετρούσε σαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του την τσάντα Swipe.

Η Swipe bag, έχει ένα χαρακτηριστικό οβάλ σχήμα και, όπως δήλωναν οι σχεδιαστές, η έμπνευση ήρθε από τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε swipe, ξεκλειδώνοντας το κινητό μας.

Για την συλλογή Autumn/Winter '22, ωστόσο, οι σχεδιαστές του Coperni αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να λανσάρουν μια εκδοχή της Swipe bag από γυαλί.

Η τσάντα που κράτησε η Τζίτζι Χαντίντ στο runway δεν ήταν απλώς γυάλινη, αλλά ήταν διακοσμημένη με δύο κέρατα.

Celebrities όπως η Kylie Jenner και η Doja Cat επέλεξαν την statement τσάντα για τις εμφανίσεις τους και όπως ήταν φυσικό, το αξεσουάρ έχει talk of the town.

Ο οίκος συνεργάστηκε με το εργαστήριο Heven που δημιουργεί αντικείμενα από φυσητό γυαλί και το αποτέλεσμα ήταν αυτές οι άκρως εντυπωσιακές τσάντες οι οποίες δεν είναι καθαρά διακοσμητικές -χωρούν ένα ή δύο μικροσκοπικά αντικείμενα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κομμάτι που αντιμετωπίζεται και σαν έργο τέχνης, κάτι που είναι σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία της μόδας!

SHARE