Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου/Φωτογραφία: ilianapapageorgiou/instagram
HEARTCORE

Heartcore: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το viral κολιέ που φορούν όλα τα it girls


H Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από ένα street style look που έκανε, φορώντας το αξεσουάρ που επιλέγουν όλα τα it girls.

H Hλιάνα Παπαγεωργίου παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας και οι εμφανίσεις της έχουν πάντα ένα στιλιστικό ενδιαφέρον. Τα looks της έχουν πάντα προσωπικότητα και εντυπωσιάζουν κάθε φορά, αποπνέοντας πολλές φορές έναν girly χαρακτήρα.

Αυτή τη φορά το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια φόρεσε ένα μίνι καρό φόρεμα το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα μαύρα παπούτσια. Η καλλίγραμμη σιλουέτα της και το όμορφο πρόσωπό της είναι ένα από τα πρώτα στοιχεία που προσέχει κανείς στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, αυτό μάς τράβηξε την προσοχή είναι το μαύρο τσόκερ που έβαλε στο λαιμό της με μια χρυσή καρδιά στη μέση. Τα κολιέ με καρδιές έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των κοριτσιών της μόδας και κάνουν θραύση στο Instagram και το Tik Tok.

Το heartcore είναι η τάση που φέρνει τις καρδιές και πάλι στο προσκήνιο της μόδας, είτε αυτές είναι σε κολιέ, τσάντες αλλά και τοπ. Θυμίζουμε ότι οι καρδιές ήταν και πέρυσι την άνοιξη μεγάλη τάση δίνοντας μια playful ζωντάνια στην εμφάνιση.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και πάρτε ιδέες:

SHARE