γυναίκα με μπεζ κοστούμι στην εβδομάδα μόδας
Alternative white /Φωτογραφία: Shutterstock
01|07|2020 16:02
SHARE
GREIGE CHIC

Greige -Το chic χρώμα που τονίζει το μαύρισμα και κάνει τα καλοκαιρινά ρούχα να δείχνουν πιο κομψά


Το κυκλαδίτικο λευκό είναι ένα από τα τοπ καλοκαιρινά χρώματα -αλλά το χρώμα της άμμου είναι η πιο ιδιαίτερη εναλλακτική του.

Δεν είναι φωτεινό, αλλά είναι ανοιχτό χρώμα, πράγμα που σημαίνει ότι τονίζει το μαύρισμα, αλλά κρατά την εμφάνιση διακριτική, χωρίς αντιθέσεις που «φωνάζουν».

Το greige (gray + beige) είναι λοιπόν η απόχρωση όπου συναντιούνται το απαλό γκρι του πηλού με το γλυκό μπεζ της ζάχαρης και μπλέκονται το ένα με το άλλο, χωρίς κανένα να ξεχωρίζει και κανένα να επικρατεί.

Είναι ο άξιος συνεχιστής των μπεζ και των καφέ αποχρώσεων που φορούσαμε όλο το χειμώνα, με μια δόση ψυχρού λευκού μέσα ώστε να σπάει, και τα κομμάτια σε αυτή την απόχρωση δείχνουν πιο κομψά και πιο ακριβά.

Οι υφές που το αναδεικνύουν είναι το λινό και το σατέν, αλλά μπορείτε να το φορέσετε σε όλες τις εκδοχές του -είναι μια απόχρωση safe και ευέλικτη που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ.

Οι καλύτεροι σύμμαχοί του για ένα θεματικό neutral look είναι το λευκό και το μαύρο, συνδυάζεται φανταστικά με ψάθινα αξεσουάρ αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ως βάση για όλα τα υπόλοιπα έντονα χρώματα του καλοκαιριού, όπως το πορτοκαλί, το φούξια ή το baby blue.

Οι ενημερωμένες της μόδας φορούν ήδη total greige looks, ενώ το σίγουρο είναι ότι όποιο κομμάτι και αν αγοράσετε σε αυτή την απόχρωση, θα το φορέσετε πολλές φορές.

Δείτε μερικά chic greige κομμάτια της αγοράς και ενδώστε στον πειρασμό της σεζόν.

SHARE