γυναίκα με γκρι φόρεμα
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
23|09|2023 09:32
SHARE
SMOKEY GREY

Το σοφιστικέ χρώμα στα φορέματα που θα φοράμε τον φετινό χειμώνα


Με μια γρήγορη ματιά στις μεγαλύτερες τάσεις των εβδομάδων μόδας, το γκρι είναι χωρίς αμφιβολία το νέο μαύρο για φέτος τον χειμώνα.

Η σικάτη απόχρωση ήταν στα πιο επιδραστικά catwalks του περασμένου χειμώνα και οι γυναίκες της μόδας φρόντισαν να εντάξουν κομμάτια σε elegant γκρι στις streetstyle εμφανίσεις τους στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας.

Το διακριτικό και αριστοκρατικό απαλό γκρι είναι ένα ουδέτερο χρώμα που συνδυάζεται πανεύκολα με όλα και λειτουργεί σαν ιδανική εναλλακτική στο μπεζ που πρωταγωνίστησε όλες τις προηγούμενες σεζόν.

Είτε επιλέξετε το «λεπτό» γκρι του πάγου, είτε το σκούρο ανθρακί ή μολυβί, είτε επενδύσετε σε ένα μάξι γκρι παλτό ή ένα πλούσιο κασκόλ, η εμφάνισή σας γίνεται αμέσως πιο σοφιστικέ και διαχρονική.

Ωστόσο, το γκρι φέτος κάνει take over στα φορέματα, με πλούσιους ταφτάδες, μουσελίνα, ύφασμα καμπαρντίνας και αργότερα σε πολυτελή ribbed dresses.

Ένας πολύ ιδιαίτερος τρόπος να το φορέσετε είναι με συνδυασμό αποχρώσεων ή αλλιώς ton sur ton, αλλιώς και με μαύρο, λευκό αλλά και βουργουνδί.

Παρακάτω, δείτε μερικά looks με φορέματα σε αποχρώσεις του γκρι και ετοιμαστείτε να υιοθετήσετε την τάση.

SHARE