γυναίκες με prints στην εβδομάδα μόδας
Spring's new stye /Φωτογραφία: Shutterstock
07|12|2020 16:42
SHARE
ΚΑΡΟ ΣΕΤ

Το καρό πλεκτό σετ που έκλεψε την καρδιά των fashionista εμπνέεται από το σκάκι


Το The Queen's Gambit είναι χωρίς αμφιβολία το talk of the town της δεύτερης καραντίνας, σπάζοντας διάφορα ρεκόρ στο Netflix σε διεθνές επίπεδο.

Το ενδιαφέρον του κοινού επιμερίστηκε μεταξύ άλλων στα σούπερ chic 60s outfits αλλά και το ίδιο το παιχνίδι του σκακιού, οι πωλήσεις του οποίου αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Φυσικά, τα πιο ψαγμένα κορίτσια της μόδας είχαν ήδη ανακαλύψει τα twin sets, δηλαδή τον συνδυασμό πλεκτού τοπ και ζακέτας ήδη από πέρυσι.

Τώρα, μια συγκεκριμένη εκδοχή αυτού του trend έχει γίνει viral στο Instagram, και το σχέδιο ανήκει σε ένα μικρό ισπανικό brand με όνομα Gimaguas.

Το εν λόγω brand, λοιπόν, λάνσαρε ένα πλεκτό σετ με print «σκακιέρα», σε δύο αποχρώσεις που ξεφεύγουν εντελώς από τα συνηθισμένα -ροζ και κόκκινο, αλλά και καφέ και κίτρινο.

Πρόκειται για ένα κομμάτι (ή σετ κομματιών) με προσωπικότητα, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και δεν θυμίζει κανένα άλλο.

Οι influencers το φορούν με ψηλόμεσα παντελόνια και τζιν, αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι θα μπορούσατε να το συνδυάσετε με μία μίντι φούστα για ένα total 60s look!

SHARE