η Κένταλ Τζένερ
Φωτογραφία: Splash /Ideal Images
05|05|2021 07:00
SHARE
ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ

H Κένταλ Τζένερ βρήκε τον πιο cool τρόπο να συνδυάσει το classy υφασμάτινο παντελόνι της άνοιξης


Υπάρχει λόγος που οι αδερφές Όλσεν εγκατέλειψαν τον χώρο του θεάματος και αφοσιώθηκαν στη μόδα.

Οι εμφανίσεις τους, που κάθε φορά γίνονταν θέμα συζήτησης ανάμεσα στις απανταχού fashionistas, δεν ήταν απλώς στιλάτες ή ξεχωριστές -ήταν fashion forward και πήγαιναν τη μόδα ένα βήμα μπροστά.

Πλέον, η Μέρι Κέιτ και η Άσλεϊ κάνουν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά έχουν ιδρύσει μαζί ένα από τα πιο σοφιστικέ και πολυτελή brands στο χώρο της μόδας -το The Row.

To Τhe Row, που έχει φανατικό και εκλεκτικό κοινό, είναι διάσημο για τα εξαιρετικά μίνιμαλ και εξαιρετικά oversized κομμάτια του -είναι υπέροχα, αλλά λίγοι μπορούν να τα υποστηρίξουν.

Μία από αυτούς είναι σίγουρα η Κένταλ Τζένερ.

Το μοντέλο έχει αποδείξει ότι εκτός από φωτογένεια και αποφασιστικό περπάτημα, έχει και εξαιρετικό στιλ -τολμά ιδιαίτερα κομμάτια και πάντα καταφέρνει να τα συνδυάζει μοναδικά.

Ξεχωρίσαμε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, γιατί περιλαμβάνει το απόλυτο must της άνοιξης -ένα μπεζ oversized παντελόνι.

Το υφασμάτινο παντελόνι είναι δροσερό και classy, κατάλληλο για την άνοιξη, αλλά η Κένταλ το επέλεξε στην extra large εκδοχή του και τόνισε τη μέση της με μία λεπτή μαύρη ζώνη.

Το πιο ενδιαφέρον είναι, ωστόσο, ότι στο πάνω μέρος δεν επέλεξε ένα ασφαλές μαύρο εφαρμοστό τοπ, αλλά ένα φαρδύ λευκό T-shirt και λευκό πουκάμισο, φορεμένο ανοιχτό ώστε να δίνει κίνηση.

Τα λεπτά strappy μαύρα πέδιλα εξισορροπούν ιδανικά το masculine στοιχείο του look, ενώ συνδυάζονται και με τη ζώνη.

Αν θέλετε να τολμήσετε μία πιο fashionable εκδοχή του casual ντυσίματος, όπως αυτό το The Row look της Κένταλ, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα εξίσου oversized τοπ για αν συνδυάσετε με το υφασμάτινο παντελόνι σας.

Go big!

SHARE