στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
TREND

Η κόκκινη ζακέτα είναι το αγαπημένο prop των fashion girls


Η κόκκινη ζακέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα «props» των Instagram girls ανά τον κόσμο, αφού δίνει αυτή την ιδιαίτερη πινελιά χρώματος που χρειάζεται μια φωτογραφία για να απογειωθεί.

Όσο και αν προσπαθεί η Gen Z να πλασάρει το TikTok ως την απόλυτη πηγή fashion ιδεών και έμπνευσης για πετυχημένα outfits, εμείς οι millennials πάντα θα έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στο Instagram. Άλλωστε, αρκεί μια αναζήτηση στα προφίλ των πιο στιλάτων influencers ή ενός συγκεκριμένου hashtag, για να ανακαλύψει κανείς αμέτρητους τρόπους για να συνδυάσει ένα κομμάτι που μόλις απέκτησε, να δει τα trends που «παίζουν» τελευταία ή απλώς να πάρει ιδέες για τα everyday looks στο γραφείο.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τις φωτογραφίες στο feed, κανείς σίγουρα προσέχει ότι, ένα από τα πιο κομμάτια που κάνει συχνά την εμφάνισή του είναι η κόκκινη ζακέτα. Πλεκτή, χουχουλιάρικη και σίγουρα διαχρονικά στιλάτη, η κλασική ζακέτα είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που μας υπενθύμιζε η μαμά να πάρουμε μαζί πριν φύγουμε από το σπίτι. Είναι μια διαχρονική αξία στη μόδα, που καταφέρνει να συνδυάσει την κομψότητα με το στιλ, προσαρμόζοντας κάθε φορά την αισθητική της στην αντίστοιχη εποχή.

Και μιλώντας για στιλ, το κόκκινο είναι ένα από τα πιο φωτογενή χρώματα της παλέτα και φέτος έχει την τιμητική του σε όλους του τόνους του, αλλά ιδιαίτερα το βουργουνδί. Γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κόκκινη πλεκτή ζακέτα αναδεικνύεται σε νικητήριο combo.

Μια κόκκινη cosy και stylish ζακέτα είναι το style item που χρειάζεστε από τη μια για να απογειώσετε ένα χειμωνιάτικο look, αλλά θα σας χαρίζει και το pop of colour που χρειάζεται ένα κλικ, για να ξεχωρίσει ανάμεσα στον καταιγισμό φωτογραφιών που ποστάρονται καθημερινά.

4 κόκκινες ζακέτες για να υιοθετήσετε το φωτογενές trend:

Rouje, Δείτε εδώ

SHARE