γυναίκα με ζακέτα με κρόσσια και τσάντα στην εβδομάδα μόδας
70s trend /Φωτογραφία: Shutterstock
IT'S ME, THE FRINGE

Όλα τα ρούχα του φετινού χειμώνα δείχνουν πιο updated αν έχουν αυτή τη western λεπτομέρεια


Λίγα fashion trends είναι τόσο διαχρονικά όσο τα κρόσσια.

Από τα πλεκτά σάλια και τις φούστες της Μεσοποταμίας στα glamorous fringes των 20s flapper girls και από τα θρυλικά jacket του Elvis Presley στα bohemian 70s, αυτές οι μικρές λωρίδες υφάσματος έχουν εγγράψει μια μακρά ιστορία στη μόδα και εξακολουθούν να δείχνουν cool ακόμη και σήμερα.

Για την ακρίβεια, δεν εξακολουθούν απλώς να δείχνουν cool, αλλά είναι ο ορισμός του statement στοιχείου στα επίκαιρα outfits.

https://www.instagram.com/p/BtiQP1jgw_f/
https://www.instagram.com/p/B3UKconhnzg/

Καθώς το athleisure απλοποίησε σχετικά και «κατέβασε» τα πράγματα, η μόδα άρχισε να αναζητά έξυπνους τρόπους και λεπτομέρειες που θα έκαναν τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας να ξεχωρίζουν, χωρίς να καταφύγουν στο μαξιμαλισμό - τα κρόσσια αποδείχθηκαν η ιδανική ενδιάμεση λύση.

https://www.instagram.com/p/B3IDOX1oXN1/


Πώς φοριούνται και πώς θα τα εντάξετε στο στιλ σας;

https://www.instagram.com/p/B3PIqQYo914/
https://www.instagram.com/p/B4CET8oAcxc/

Ο πιο safe και updated τρόπος είναι να επενδύσετε σε ένα fringed τζάκετ. Τα πιο κλασικά είναι αυτά που σας έρχονται πρώτα στο μυαλό, δηλαδή μαύρα δερμάτινα και σουέντ. Μία λίγο πιο ψαγμένη εκδοχή, είναι τα κρόσσια σε τζάκετ που φαίνεται ότι δεν θα ταίριαζαν εκ πρώτης όψεως -σε φλις, ή καμπαρντίνες.

https://www.instagram.com/p/B3e_YTEowCo/

Τα κρόσσια που εμφανίζονται αναπάντεχα στο πέτο ενός σακακιού (όπως το σοφιστικέ σακάκι που ανακαλύψαμε στα Mango), στο τελείωμα μιας φούστας ή μιας τσάντας είναι εξίσου stylish, ενώ ένα παντελόνι με πλαινά κρόσια δίνει ένα πιο bold western look.

https://www.instagram.com/p/BuapMklhAlM/

Δείτε 4 κομμάτια με κρόσσια από την αγορά και διαλέξτε το στιλ που σας ταιριάζει.

SHARE