γυναίκα με γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
26|11|2020 16:28
SHARE
LOUIS VUITTON

Pillow boots: Οι πιο viral μπότες της χρονιάς ανήκουν στον οίκο Louis Vuitton


Πριν μια δεκαετία, δεν υπήρχε στιλάτη γκαρνταρόμπα χωρίς να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα ζευγάρι μπότες Ugg.

Το στιλιστικά καινοτόμο στοιχείο που προσέφεραν οι συγκεκριμένες μπότες ήταν ότι συνδυάζονταν τέλεια με φόρμες -κάτι που ως τότε έμοιαζε απίθανο.

Χάρη στο σχήμα και την cosy όψη τους, αλλά και την απόλυτη άνεση και ζέστη που προσέφεραν στα πόδια, έγιναν η εμμονή του fashion κόσμου για αρκετές σεζόν, μέχρι που η τάση οδηγήθηκε (δικαιολογημένα) σε κορεσμό.

Φέτος, το brand γνώρισε μια αναβίωση της παλιάς δόξας του εξαιτίας της συνθήκης της καραντίνας -όλο και περισσότεροι αναζήτησαν την άνεση της χνουδωτής μπότας που δεν διαφέρει πολύ σαν αίσθηση από τις παντόφλες.

Ωστόσο, η designer «απάντηση» ήρθε από τον οίκο Louis Vuitton, ακούει στο όνομα Pillow boots και είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε.

pillow boots

Μαλακές και puffy, με καπιτονέ υφή αλλά άνοιγμα μπροστά ώστε το πόδι να δείχνει πιο λεπτό και ψηλό, οι pillow boots ακολουθούν τη λογική της ορειβατικής μπότας, προσγειωμένης στην πόλη.

pillow boots

Ο ορισμός των statement παπουτσιών, έκλεψαν την παράσταση στο τελευταίο show του οίκου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τις δούμε σε πολλές παρόμοιες εκδοχές!

pillow boots

Απίθανες!

SHARE