γυναίκα με δερμάτινη φούστα
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
28|01|2023 10:31
SHARE
ΜΑΞΙ ΦΟΥΣΤΕΣ

Μάξι φούστες: Η -πραγματικά -μεγάλη τάση της άνοιξης δίνει στο ντύσιμο επιβλητική γοητεία


Οι φούστες έχουν «μπει» πλέον τόσο δυναμικά στη μόδα των τελευταίων σεζόν που έχουν -σχεδόν -εκθρονίσει τα φορέματα.

Οι mini skirts έκαναν την έκπληξη και εμφανίστηκαν ήδη από τον προηγούμενο χειμώνα, συνδυασμένες με ψηλές μπότες και chunky mary janes.

Μάλιστα, βλέπουμε να επιστρέφουν οι μίνι καρό φούστες με πιέτες, αλλά και οι tennis skirts, οι οποίες φοριούνται από όλες τις ηλικίες, συνδυασμένες με πουλόβερ, κομψά ζιβάγκο και πουκάμισα.

Φυσικά, τα μίνι όπως φαίνεται θα μας συνοδεύσουν και όλη τη θερινή σεζόν, όμως, καθώς η μόδα αγαπά τις αντιθέσεις, φαίνεται ότι οι εντυπωσιακές μάξι φούστες είναι το next big thing της μόδας.

Αν και το μάξι είναι ένα διαχρονικό μήκος, τα τελευταία χρόνια οι fashionistas φορούσαν περισσότερο το μίντι αλλά και το midaxi -το ενδιάμεσο μήκος που έκανε τη διαφορά.

Τώρα, οι μακριές φούστες διεκδικούν τη θέση τους στα ντυσίματά μας, σε υπέροχες, νέες εκδοχές που αναβαθμίζουν το ντύσιμο και δίνουν πόντους στο στιλ.

Μια γρήγορη ματιά στα νέα λανσαρίσματα και τις συλλογές των σχεδιαστών για την άνοιξη είναι αρκετή για να επιβεβαιώσει κανείς την απόλυτη κυριαρχία του μάξι, που χαρίζει στο ντύσιμο μια επιβλητική γοητεία.

Μπορείτε να συνδυάσετε τις μάξι φούστες με μπότες, sneakers και μπαλαρίνες, ακριβώς όπως συνδυάζετε τις μίντι ή τις μίνι φούστες -μόνο που, χάρη στο μήκος, το ντύσιμο θα πάει σε άλλο επίπεδο!

Παρακάτω, δείτε μερικές από τις πιο hot μάξι φούστες που θα φορέσουμε φέτος και διαλέξτε την αγαπημένη σας!

SHARE