το μαύρο τζιν από τα mango
Φωτογραφία: Shutterstock
2022 TRENDS

Το μαύρο glam τζιν από τα Mango που θα είναι η απόλυτη τάση του 2022


Αυτήν την περίοδο λίγο πολύ όλοι κάνουμε τις αγορές μας για τις ημέρες ων γιορτών.

Εκτός από δώρα και πολύ φαγητό, μετά από ενδελεχή έλεγχο και μελέτη των τάσεων αποφασίζουμε και για τα ρούχα που θα εντάξουμε στην festive γκαρνταρόμπα μας.

Είναι, λοιπόν, πολύ συχνό το φαινόμενο των λανθασμένων αγορών. Για να είμαστε πιο σαφείς, δεν πρόκειται ακριβώς για λάθος επιλογές, αλλά για κομμάτια που είναι καθαρά βραδινά, επίσημα και εξεζητημένα. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, που ναι μεν είναι ιδανικά για τα ρεβεγιόν looks, αλλά πολύ δύσκολα θα ξαναφορέσουμε στον υπόλοιπο του χειμώνα.

Μπορούμε να βρούμε, όμως, items που να συνδυάζουν την glam νότα που θέλουμε να δώσουμε στα Χριστούγεννα, και μπορούν ταυτόχρονα να ενταχθούν στο καθημερινό μας styling;

Φυσικά και μπορούμε και εμείς εντοπίσαμε το απόλυτο τζιν παντελόνι από τα Mango που μπορείτε να αξιοποιήσετε στα x-mas outfits του 2021. Σε μαύρο χρώμα και ίσια κλασική γραμμή, είναι ότι πιο διαχρονικό μπορείτε να φορέσετε.

Αυτό που του δίνει μια glam νότα είναι τα all over κεντημένα ασημί strass, που είναι ταυτόχρονα διακριτικά και λαμπερά. Τα embellished jeans είναι μια από τις ανερχόμενες τάσεις του 2022 που θα δούμε παντού με την νέα χρονιά.

Οπότε τι καλύτερο να επενδύσετε τώρα σε ένα μαύρο embellished denim, το οποίο θα είναι ιδανικό για τα φετινά Χριστούγεννα και θα αξιοποιήσετε σίγουρα στα χειμερινά looks του 2022;

MANGO/Δείτε εδώ:

SHARE