μαύρο τζιν παντελόνι νέα τάση
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
NEW DENIM TREND

Washed-out black denim: Η νέα τάση στα τζιν θέλει το χρώμα τους ξεθωριασμένο και ροκ


Jeans ή denim, σημασία δεν έχει φυσικά το όνομα, αλλά η χάρη!

Όταν η Levi΄s λάνσαρε αυτό το σκληρό και περίεργο καραβόπανο, ως το ρούχο που έγινε συνώνυμο των σκληρά εργαζόμενων ανδρών της Αμερικής, δεν μπορούσε σίγουρα να φανταστεί πως αυτό το παντελόνι θα γίνει το ένδυμα που φοριέται πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Σήμερα οι απανταχού fashion lovers δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς το τζιν παντελόνι μας. Mum fit, flared, skinny, boot cut και πολλά άλλα πατρόν, έχουν πάρει ήδη θέση στην ντουλάπα μας και την καρδιά μας, αφού για τις περισσότερες από εμάς ο «όρκος του υφάσματος», σαν άλλες Carrie Bradshaw, έχει παρθεί πάνω σε ένα τζιν και όχι στο tweed της Chanel.

Φέτος, αδιαμφισβήτητη και πολύ βολική τάση, που έχει ήδη κατακλύσει το instagram, είναι το wide leg denim. Οι φαρδιές δηλαδή παντελόνες με τα άνετα μπατζάκια, που συνδυάζονται ιδανικά με sneakers, combat ποτάκια και chunky loafers.

Τι γίνεται, όμως με τα χρώματα; Εάν έχετε κουραστεί με το classic blue denim, αυτή η σεζόν ανέδειξε ήδη μια νέα απόχρωση που θα τονίσει τα tops σας και αυτή είναι το washed out black denim. Τα τζιν που είναι ναι μεν μαύρα, αλλά έχουν αυτό το εφέ ξεθωριασμένου. Θα τα δείτε από ελαφρώς ξεθωριασμένα, πιο κοντά στο μαύρο, έως σχεδόν γκρι, για αυτές που θέλουν να βάλουν μια πιο σύγχρονη νότα στα looks τους.

Το συγκεκριμένο χρώμα είναι τέλειο για μια black and white εμφάνιση, με ρίγες, καρό ή κάποιο δερμάτινο κομμάτι. Αυτό το τζιν δεν ενδείκνυται για πολλά παιχνίδια με τα χρώματα, γιατί χάνεται το εφέ του και όλη η ουσία. Εάν δεν θέλετε να βάλετε ασπρόμαυρο, κινηθείτε και πάλι σε basic και neutral αποχρώσεις με το μπεζ, το χακί και το μπορντό να είναι οι καλύτερες εναλλακτικές.

Shop the trend:

ZARA/Δείτε εδώ:

ZARA
MANGO

STRADIVARIUS/Δείτε εδώ:

STRADIVARIUS
H&M
ZARA
MANGO
H&M
SHARE