Γυναίκα περπατάει

All set -Το μεγαλύτερο trend του χειμώνα επαναφέρει τα σετ στη μόδα του σήμερα

Κάποτε στην ιστορία της μόδας, τα σετ θεωρήθηκαν ντεμοντέ.

Mετά τα ρομαντικά twin set ζακέτας και τοπ, που φορέθηκαν μανιωδώς στα late 60s, άλλη μία φορά που είδαμε τα σετ να πρωταγωνιστούν ήταν στις βελούδινες φόρμες των 00s.

Έκτοτε, και καθώς οι βελούδινες ροζ φόρμες αλλά και οι μπότες Ugg, έφυγαν από τη mainstream μόδα, το να “σετάρεις” δύο ίδια κομμάτια άρχισε να μοιάζει ξεπερασμένο -και ήταν πράγματι.

Ώσπου αυτή την αναπάντεχη χρονιά, τα σετ επιστρέφουν πιο δικαιολογημένα και πιο στιλάτα από ποτέ, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στο fashion κοινό.

Η πιο αναγνωρίσιμη εκδοχή σετ είναι οι φόρμες, σε ενδιαφέροντα φέτος χρώματα αλλά και μορφή -σούρες και κοψίματα, cropped φούτερ, παντελόνια με loose εφαρμογή και τσέπες.

Ωστόσο, υπάρχουν άλλα σετ που φέτος έρχονται στο προσκήνιο: ο διάσημος, πλέον, συνδυασμός ζακέτας και πλεκτού σουτιέν που είδαμε για πρώτη φορά στην Katie Holmes.

Αλλά τα twin set δεν αφορούν μόνο το πάνω μέρος του σώματος -τα παντελόνια εξελίσσονται σε πλεκτά και συνδυάζονται με ασορτί πουλόβερ.

Μακριές ζακέτες και παντελόνια, πλεκτές μίντι φούστες και μπουστάκια, είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή σετ αυτή τη στιγμή στην επίκαιρη μόδα.

Δείτε τις φωτογραφίες και αντλήστε άφθονη έμπνευση για να τολμήσετε κι εσείς το δικό σας σετ!