γυναίκα με φλοράλ φόρεμα και γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Πιο ιδιαίτερο /Φωτογραφία: Shutterstock
27|06|2020 12:45
SHARE
PURPLE RAIN

Μπορεί το μπλε να ψηφίστηκε ως χρώμα της χρονιάς, αλλά οι πιο στιλάτες προτιμούν αυτή την ιδιαίτερη απόχρωση


Όταν η Pantone ανακήρυξε ως χρώμα της χρονιάς το Classic Blue, σίγουρα γνώριζε ότι δεν επρόκειτο για μια απόχρωση που θα σημείωνε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Το μπλε του τετραδίου είναι μεν ένα χρώμα διαχρονικό, βγαλμένο από την καθημερινότητά μας, αλλά δεν είναι ένα χρώμα που προτιμάμε στα ρούχα μας ούτε στα έπιπλα και στους τοίχους του σπιτιού μας.

Είναι ζωηρό και κλασικό, αλλά δεν έχει το στοιχείο που χρειάζεται για να αποκτήσει κάποιος εμμονή μαζί του.

Αντίθετα, οι πιο στιλάτες γυναίκες της μόδας, έμειναν μεν στην ψυχρή πλευρά της παλέτας αλλά στράφηκαν στο μωβ -πιο θηλυκό, πιο σαγηνευτικό, πιο ενδιαφέρον.

Το μωβ και οι αποχρώσεις του δημιουργούν μια αύρα μυστηρίου και παραμυθιού γύρω από το ντύσιμο.

Πρόκειται για ένα χρώμα απόλυτα κοινό, αλλά την ίδια στιγμή καθόλου κορεσμένο -δεν το τολμούν πολλοί και αντίστοιχα δεν υπάρχουν άφθονες επιλογές στην αγορά.

Φέτος, εκτός από το λιλά που «παίζει» σταθερά τις τελευταίες σεζόν, βλέπουμε και άλλες, πιο βαθιές αποχρώσεις του μωβ να κάνουν την εμφάνισή τους σε πουκάμισα, φορέματα, σακάκια -ακόμα και σε σετ φόρμας.

Ο τοπ καλοκαιρινός συνδυασμός του είναι με λευκό ή με ντένιμ, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε και πιο τολμηρές επιλογές όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί ή το απαλό γαλάζιο.

SHARE