γυναίκες με παντελόνια
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
19|02|2023 09:45
SHARE
TROUSER TRENDS

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα παντελόνια για το 2023


Η μόδα της φετινής άνοιξης προβλέπεται ήδη συναρπαστική, με τις fashionistas να φορούν ήδη τις τάσεις της φετινής σεζόν.

Οι φούστες παίρνουν το προβάδισμα φέτος και σχεδόν κλέβουν την παράσταση από τα φορέματα, με μοντέρνα πατρόν και διακοσμητικά στοιχεία.

Ταυτόχρονα, τα παντελόνια μοιάζουν να ακολουθούν τον εξής κανόνα: όσο περισσότερο ύφασμα τόσο το καλύτερο.

Wideleg, πολύ oversized, με πιέτες, τόσο μακριά ώστε σχεδόν να ακουμπούν το έδαφος αλλά και με τσέπες, φερμουάρ, κορδόνια και διακοσμητικά στοιχεία, τα παντελόνια φέτος έχουν πολλή πληροφορία, and that's ok.

Ακόμη και στην περίπτωση των πιο απλών τζιν, η χαμηλή μέση, η φαρδιά καμπάνια ή κάποια διακοσμητική λεπτομέρεια, τους δίνουν αμέσως χαρακτήρα, κάνοντας το ντύσιμο να ξεχωρίζει.

Μια έκπληξη είναι η επιστροφή του tapered fit στα υφασμάτινα παντελόνια, δηλαδή η εφαρμογή που αν και φαρδιά, στενεύει προς το κάτω μέρος, ενώ οτιδήποτε θυμίζει παντελόνι που θα φοριόταν στα 00s θεωρείται αυτόματα in.

Τέλος, αν τον χειμώνα πρωταγωνιστούσαν τα ξεβαμμένα μαύρα τζιν, την άνοιξη θα δούμε περισσότερα λευκά τζιν, στο στιλ που φορούσε η Τζάκι Κένεντι στα 70s -σε ίσια γραμμή, με άνετο fit και all time classic γοητεία.

Παρακάτω, τις μεγαλύτερες τάσεις στα παντελόνια για τη φετινή σεζόν και επενδύστε στα κομμάτια που θα απογειώσουν το στιλ σας!

Με πιέτες

Παντελόνια με στενό τελείωμα

Dressed up φόρμες

Pinstripe

Cargo

Λευκά τζιν

SHARE