στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας

Οι τσάντες που θα κρατούν οι πιο στιλάτες γυναίκες της μόδας τον φετινό χειμώνα

Οι τσάντες παραμένουν ένας από τους καλύτερους φίλους των πιστών fashionistas -όχι απλά ένα αξεσουάρ, αλλά η τελική πινελιά που μπορεί να απογειώσει ένα look.

Για τις αληθινά ψαγμένες λάτρεις του στιλ και της μόδας, η τσάντα δεν είναι απλώς μια πρακτική αγορά, αλλά μια επένδυση. Ακόμα και αν η τιμή της δεν πλησιάζει τις συλλογές των Prada και Louis Vuitton και κυμαίνεται περισσότερο σε high street range, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοθεί η απαραίτητη προσοχή στο σχέδιο και την αισθητική της.

Φέτος, την προσοχή μας συνεχίζουν να κρατούν τα oversized σχέδια, με τις πιο mini να μην θεωρούνται ωστόσο ακόμα πασέ, αλλά να προτιμούνται τα clutches. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι τα γεωμετρικά σχήματα, με καθαρές γραμμές και καμπύλες να δημιουργούν ultra stylish τσάντες.

Η γούνινη υφή επιστρέφει στις τάσεις για ακόμα μια χρονιά συνεχίζοντας το craze της περσινής χρονιάς, ενώ η πλέξη των ασυναγώνιστων handbags της Bottega Veneta ενέπνευσε πολλά ακόμα brands να υιοθετήσουν το συγκεκριμένο στιλ, αναδεικνύοντας ένα από τα πιο hot trends της σεζόν.

Όσον αφορά το χρώμα, ένα είναι εκείνο που αξίζει ειδική αναφορά και δεν είναι άλλο από το κόκκινο -ο βασιλιάς της χρωματικής παλέτας που δεσπόζει στις τάσεις και προσγειώνεται κυριολεκτικά σε κάθε ρούχο και αξεσουάρ.

Οι τσάντες φέτος είναι πιο ενδιαφέρουσες, υμνούν την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και το trend του quiet luxury, που δεν βασίζεται στα στοιχεία εντυπωσιασμού, αλλά στην κομψότητα του μίνιμαλ.

Δείτε τις τάσεις στις τσάντες του φετινού χειμώνα:

Η γεωμετρία

Η πλέξη

Οι αλυσίδες

Teddy bags

Το κόκκινο

Oversized

Τα clutches