γυναίκα με γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Join the club /Φωτογραφία: Shutterstock
12|08|2020 16:31
SHARE
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Oversized sunglasses -Η fun τάση που υιοθετούν τώρα οι celebrities υπόσχεται looks που δεν περνούν απαρατήρητα


Tα μεγάλα εντυπωσιακά γυαλιά ήταν πάντα ένα must have κομμάτι για τους celebrities.

Το εντυπωσιακό αξεσουάρ σχετιζόταν αφενός με την προσπάθεια τους να προστατευτούν από τους paparazzi και τα αδιάκριτα βλέμματα και αφετέρου να διατηρήσουν μια αύρα μυστηρίου γύρω από την περσόνα τους.

Η νέα μεγάλη τάση έγινε η άνεση και το να αισθάνεσαι καλά και να παίρνεις χαρά από αυτό που φοράς έγινε η πρώτη προτεραιότητα.

Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού και η καραντίνα ανέτρεψαν κάθε δεδομένο, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τη μόδα ακόμη και όσοι τη δημιουργούν άλλαξε.

Ταυτόχρονα οι επαναλαμβανόμενες βιντεοκλήσεις με φίλους ή για δουλειά, έστρεψαν την προσοχή στο πάνω μέρος του ντυσίματος (σε αυτό δηλαδή που φαίνεται από την κάμερα) και αυξήθηκε η ζήτηση στα αξεσουάρ μαλλιών και τα κοσμήματα.

Στο ίδιο κλίμα και με την έλευση του καλοκαιριού, τα oversized γυαλιά έγιναν η νέα εμμονή του Instagram -όλοι άρχισαν να υποκύπτουν στη γοητεία τους.

Διάσημοι καλλιτέχνες όπως ο Marc Jacobs, η Dua Lipa και η Ariana Grande ανέβασαν σέλφι τους με υπερμεγέθη γυαλιά σε έντονα χρώματα, ενώ οι fashionistas ακολούθησαν με πιο «προσγειωμένες» και κλασικές εκδοχές τους, κρατώντας το μέγεθος XL.

Ένα μεγάλο ζευγάρι γυαλιά δίνει στα looks προσωπικότητα και η πιο επίκαιρη φετινή εκδοχή του είναι τα ρετρό σχέδια σε στιλ 70s.

Αν διστάζετε να κινηθείτε σε κάτι πιο εκκεντρικό, με πολύχρωμο σκελετό ή χρωματιστό φακό, προτιμήστε μια πιο κλασική επιλογή με λεπτό χρυσό σκελετό, αλλά keep it big!

SHARE