γυναίκα περπατά με τζιν πουκάμισο και παντελόνι στην εβδομάδα μόδας
Το πιο hot παντελόνι της άνοιξης /Φωτογραφία: Shutterstock
SPLIT TROUSERS

Το παντελόνι με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια που φορούν τώρα οι γυναίκες της μόδας


Δερμάτινα, υφασμάτινα, με prints ή κλασικά τζιν -τα παντελόνια της φετινής άνοιξης είναι πιο ενδιαφέροντα και βολικά από ποτέ και συναγωνίζονται σε στιλ τα φορέματα και τις φούστες.

Όμως οι στιλάτες γυναίκες της μόδας, φορούν μαζικά ένα παντελόνι με μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια -και ναι, αυτό μπορεί να είναι τζιν, υφασμάτινο ή ακόμα και κολάν.

Αυτό δεν είναι άλλο από το split hem παντελόνι, δηλαδή το παντελόνι με πλάγιο ή μπροστινό άνοιγμα στο τελείωμα.

Το Ζara λάνσαρε ένα ψηλόμεσο μαύρο κολάν με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος και έγινε ανάρπαστο -αυτή η θαυματουργή λεπτομέρεια έφερε το πάλαι ποτέ άνετο κομμάτι ξανά στο 2020, αφού έτσι μοιάζει περισσότερο με παντελόνι παρά με ρούχο για το σπίτι ή το γυμναστήριο.

Αλλά η επιτυχία του δεν περιορίζεται εκεί -ο fashionistas φορούν κομψά cigarette παντελόνια με άνοιγμα, συνδυασμένα με γόβες ή ankle boots, ενώ τα τζιν έχουν το δικό τους μερίδιο στην τάση.

Το συγκεκριμένο κόψιμο έχει το πλεονέκτημα ότι μοιάζει να «αποκαλύπτει» το παπούτσι -ειδικά αν είναι statement η εμφάνιση απογειώνεται, αλλά και ψηλώνει και μακραίνει το πόδι όταν βρίσκεται στο μπροστινό μέρος.

Δείτε μερικά από τα ωραιότερα split hem παντελόνια της αγοράς και βρείτε το στιλ σας.

SHARE