γυναίκα με πλεκτό πουλόβερ και φούστα στο δρόμο
Fresh and comfy /Φωτογραφία: Shutterstock
KNIT SET

Knit set -Η πιο hot retro τάση της φετινής σεζόν που μπορείτε να υιοθετήσετε τώρα (ναι, στο σπίτι)


Το περασμένο φθινόπωρο ενθουσιαστήκαμε με την τάση των πλεκτών φορεμάτων που αγκάλιαζαν το σώμα και μπορούσαν να φορεθούν και όλο το χειμώνα.

Πράγματι, τα knitted dresses ήταν η έκπληξη της σεζόν -μια τάση που συνεχίζει και την άνοιξη με τη μορφή των crochet dresses, δηλαδή των ελαφριών πλεκτών, όπως τα φορούσαν στα 70s.

Μετά ήρθαν τα πλεκτά σετ -όχι πλέον μόνο φορέματα, αλλά συνδυασμός μάλλινης φούστας και τοπ στο ίδιο χρώμα.

Ένα casual, αλλά feminine outfit για όλη τη μέρα, που με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούσε να δείξει εξίσου επίσημο ή και πρωινό.

Και τώρα, ήρθε η στιγμή των ανοιξιάτικων knit sets, που είναι τόσο chic και άνετα που φοριούνται ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Ναι, η πιο hot τάση της σεζόν έχει άρωμα 90s, και είναι η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του σετ ζακέτα- τοπ. Εδώ μιλάμε για ζακέτα ή ελαφρύ πλεκτό τοπ και παντελόνι.

Ο ιδανικός τρόπος να τα φορέσετε (εκτός σπιτιού) είναι συνδυασμένα με ένα ζευγάρι sneakers ή minimal mules ανάλογα με τη θερμοκρασία.

Προτιμήστε κάποια γήινη neutral απόχρωση και δώστε έμφαση στην απλότητα του look -ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια ή ένα κομψό μαντήλι είναι αρκετά.

SHARE