γυναίκα με πλεκτό τοπ και γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Sexy και κομψό /Φωτογραφία: Shutterstock
TWISTED BASICS

Σοφιστικέ και «πειραγμένο» -Αυτό το τοπ θα μεταμορφώσει τις εμφανίσεις σας τη φετινή άνοιξη


Δε χρειάζεται να ξέρετε τίποτα περισσότερο για τη φετινή μόδα, αν γνωρίζετε ήδη αυτό -ότι τα βασικά κομμάτια της σεζόν γίνονται σύνθετα.

Δηλαδή, το μίνι φόρεμα αποκτά όγκο και prints, τα παντελόνια γίνονται δερμάτινα, τα πουκάμισα πιο μακριά και με φουσκωτά μανίκια, και το κλασικό πλεκτό τοπ αντικαθίσταται από ένα σοφιστικέ και «πειραγμένο» τοπ με ιδιαίτερα κοψίματα, κορδόνια και λεπτομέρειες.

Η έμφαση, εδώ, δίνεται στο τελευταίο -σε αυτή τη σέξι τάση με τα πλεκτά που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα ήδη από την περασμένη σεζόν και βρίσκεται τώρα στο απόγειό της στις πιο ενημερωμένες street style εμφανίσεις και στα catwalks των σχεδιαστών.

Το μερίδιο των σέξι πλεκτών μοιράζονται και τα μίντι ή μάξι εφαρμοστά πλεκτά φορέματα, που φορούν τώρα όλες οι στιλάτες fashionistas, αλλά το τοπ έχει το πλεονέκτημα των συνδυασμών και του layering που το απογειώνει.

Φοριέται με δερμάτινο παντελόνι ή μίντι φούστα, ή πάνω από πουκάμισο για ένα πιο fashionable αποτέλεσμα, ενώ για πιο τολμηρό αποτέλεσμα φορέστε το σκέτο, με κάποιο πλεκτό bralette.

Ακόμη, μπορείτε να το δοκιμάσετε και πάνω από φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα.

Ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά αυτής της τάσης είναι ότι συνδυάζει το edgy και το sexy -δείχνετε ταυτόχρονα feminine και updated.

Δείτε παρακάτω τα ωραιότερα cut out πλεκτά της αγοράς και ετοιμαστείτε να ενδώσετε στην τάση.

SHARE