γυναίκα με καρό τζάκετ στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
13|01|2021 15:45
SHARE
CHESS

Το καρό του 2021: Ένα εντυπωσιακό print που βρίσκεται ήδη στη ντουλάπα των πιο ψαγμένων


Δεν προορίζονται όλα τα trends για να διαρκέσουν για πάντα -άλλωστε κάτι τέτοιο δεν θα είχε και ενδιαφέρον.

Για την ακρίβεια, κάποια micro-trends επιτελούν ακριβώς το ρόλο του φρεσκαρίσματος στην εικόνα της επίκαιρης μόδας, φοριούνται μανιωδώς για μια σεζόν και έπειτα εξαφανίζονται.

Και φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό, αρκεί να γνωρίζετε ότι αγοράζετε ένα κομμάτι που δεν θα είναι απαραίτητα διαχρονικό και να είστε έτοιμη να το στηρίξετε και να το φορέσετε απλώς και μόνο επειδή σας αρέσει.

Ο ορισμός ενός τέτοιου trend είναι το print-σκακιέρα.

Μια πιο «ιδιότροπη» και εντυπωσιακή εκδοχή του καρό, έρχεται να εγκατασταθεί ανάμεσα στις πιο hot τάσεις της νέας χρονιάς, με ενισχυμένο γόητρο χάρη στο απίστευτα δημοφιλές The Queen’s Gambit του Netflix.

Πρώτα ήταν το καρό σετ του brand Gimaguas που έγινε viral sto Instagram, αλλά η τάση επεκείνεται σε παντελόνια, τοπ, πουκάμισα, αξεσουάρ ή ακόμη και παλτό!

Οι καρό γούνες του brand Stand Studio έγιναν το αγαπημένο πανωφόρι των πιο τολμηρών fashionista, ενώ καρό παντελόνια και puffers βρίσκονται ανάμεσα στις εξαιρετικά δημοφιλείς επιλογές.

Αν θέλετε να επενδύσετε σε ένα παιχνιδιάρικο και stylish κομμάτι με το chess print, φροντίστε να το εξισορροπήσετε με ήσυχο και μίνιμαλ ντύσιμο, αφήνοντάς το να κλέψει την παράσταση.

Το σίγουρο είναι ότι τα looks που περιλαμβάνουν ένα τέτοιο κομμάτι δεν παιρνούν απαρατήρητα!

SHARE