γυναίκα με τοπ στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
29|03|2021 15:00
SHARE
90s-00s

Το σέξι going out τοπ των late 90s διεκδικεί μια θέση στις πρώτες καλοκαιρινές εξόδους σας


Τα strappy τοπ των 00s ξυπνούν πολλές αναμνήσεις, αφού μεσουράνησαν για περίπου μια δεκαετία.

Τα 00s tops (που δεν ήταν πάντοτε strappy, δηλαδή με λεπτές τιράντες (=straps)) ήταν όλα εκείνα τα μικροσκοπικά και λεπτά τοπ που συνδυάζονταν με τα χαμηλόμεσα τζιν της εποχής.

Εξώπλατα με έντονα prints, φανελάκια με λεπτές τιράντες, σατέν με δαντελένιες λεπτομέρειες, με έναν ώμο ή άνοιγμα στο στήθος, με halter neck εφαρμογή και έντονα χρώματα -τα going out tops συγκέντρωναν πολλή πληροφορία.

Αν αναζητούσαμε κάποιο αντίστοιχό τους στην επίκαιρη μόδα, αυτό θα ήταν μάλλον τα πουκάμισα -συνήθως επιλέγουμε ένα φλοράλ ή animal print πουκάμισο και το συνδυάζουμε με ένα τζιν.

Το καλοκαίρι, τα T-shirts και τα camisoles έχουν τη μερίδα του λεόντος στα βραδινά τοπ, αν και τις τελευταίες σεζόν όλο και περισσότερα 90s σχέδια αρχίζουν να επιστρέφουν, όπως τα one -shoulder τοπ.

Φέτος, η μόδα είναι all about 00s και έτσι τα going out τοπ επιστρέφουν δυναμικά -πιο αθλητικά, πιο elegant, σε στιλ αθλητικού τοπ ή πιο ρομαντικά.

Μαζί επιστρέφουν εν μέρει και τα χαμηλόμεσα τζιν, αλλά είναι αμφίβολο αν θα καθιερωθούν -αντίθετα τα σικάτα τοπ συνδυάζονται ιδανικά με ψηλόμεσα fit, αέρινες παντελόνες και μίντι φούστες.

Πρόσφατα τα Zara λάνσαραν το ιδανικό 00s outfit, όπως θα δείτε στη φωτογραγραφία παρακάτω, αλλά θα βρείτε άφθονα αντίστοιχα τοπ στην αγορά.

Δείτε εδώ.

SHARE