γυναίκα με πουκάμισο στην εβδομάδα μόδας

Micro -trend: Αυτή η σέξι λεπτομέρεια βρίσκεται σε όλα τα updated looks της σεζόν

Παρ΄ όλο που τα social media και συγκεκριμένα το Instagram είναι υπεύθυνα για ένα ποσοστό ομοιομορφίας στη μόδα, διανύουμε την εποχή που θεωρούνται mainstream πολλά και εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους στιλ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δημιουργούνται τάσεις που γίνονται viral, και που τα κορίτσια της μόδας δεν φορούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά ταυτόχρονα η πλατφόρμα ενίσχυσε και το προσωπικό στιλ, δημιουργώντας κοινό για όλες τις ηλικίες.

Έτσι, μπορεί να ακολουθείτε μία φοιτήτρια τέχνης που ντύνεται με vintage ρούχα κάπου στην Αυστρία αλλά και μία fashion blogger από το Los Angeles που φορά designers και sexy κομμάτια -όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και όλα αλληλεπιδρούν.

Υπάρχουν όμως ορισμένα στοιχεία που κάνουν ένα ντύσιμο επίκαιρο, ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα της γυναίκας που τα φορά - ορισμένες λεπτομέρειες που το έμπειρο μάτι ξεχωρίζει αμέσως και προδίδουν μια ενημερωμένη εμφάνιση.

Φέτος, ένα από αυτά τα στοιχεία είναι τα cut outs σε φορέματα, φούστες και τοπ.

Τα cut outs είναι μικρά κοψίματα στο ύφασμα που αποκαλύπτουν το δέρμα -μια σέξι και ντελικάτη λεπτομέρεια που κάνει την εμφάνιση πιο τολμηρή και ενδιαφέρουσα.

Μπορείτε να βρείτε κοψίματα σε διαφορετικές εκδοχές, αλλά τα πιο ντελικάτα είναι τα keyhole cuts, δηλαδή τα ανοίγματα σε σχήμα «κλειδαρότρυπας» με σούρα, που συνήθως μπορείτε να ρυθμίσετε με κάποιο κορδόνι.

Γιατί δεν πρέπει να φοβηθείτε το συγκεκριμένο trend;

Γιατί είναι τολμηρό και ενδιαφέρον χωρίς να δείχνει too much -είναι elegant και σικάτο και μπορείτε ακόμη να το δοκιμάσετε φορώντας ένα κορμάκι σε άλλο χρώμα για πρωτότυπο layering!

Just do it!