γυναίκα περπατά στο δρόμο με φόρεμα
Zebra print /Φωτογραφία: Shutterstock
10|05|2020 13:00
SHARE
SURPRISE

Το sexy 00s print είναι το μυστικό που οι fashion insiders κρατούν μεταξύ τους


Ο χαρακτηρισμός sexy print παραπέμπει κυρίως σε ένα γνώριμο μοτίβο και αυτό είναι μάλλον το λεοπάρ.

Πράγματι, το λεοπάρ είναι μια αναφορά στην αγριότητα των αιλουροειδών, και δίνει πάντα ένα wild στοιχείο στα looks, αρκεί να φιλτράρεται από το κατάλληλο styling για να μην καταλήξει στην υπερβολή.

Ωστόσο, είναι ένα άλλο animal print που δε βλέπουμε συχνά, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στα catwalks, προετοιμάζοντας την επιστροφή του.

Όχι, δεν είναι το print που βλέπουμε παντού και αυτό είναι από μόνο του ένα θετικό στοιχείο -δεν είναι ένα μοτίβο κορεσμένο, όσο το λεοπάρ.

Ο λόγος για το zebra print, που φέρνει στο ντύσιμο κάτι από late 90s και 00s και δίνει ένα sexy στοιχείο στην εμφάνιση, μαγνητίζοντας το βλέμμα.

Το ασπρόμαυρο είναι έτσι κι αλλιώς eye-catching, οπότε αρκεί μια μικρή επιφάνεια για να κάνει τη διαφορά -ένα ζευγάρι mules, μια τσάντα ή μία ζώνη για να δώσετε άλλο χαρακτήρα στην εμφάνιση.

Οι στιλάτες το προτιμούν σε αέρινα υφασμάτινα παντελόνια, σε μίντι ή μίνι φούστες αλλά και φορέματα, ενώ οι πιο τολμηρές το συνδυάζουν με άλλα prints, για ένα φρέσκο mix and match αποτέλεσμα.

SHARE