τσάντες street style shopping
SHUTTERSTOCK
ΤΣΑΝΤΕΣ

The bag issue: Υιοθετήστε τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες, χωρίς μεγάλο budget


Ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία φετίχ, μετά τα παπούτσια φυσικά, είναι οι τσάντες.

Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε μας βήμα -μιας και εκεί μέσα μια γυναίκα μπορεί να χωρέσει όλη της τη ζωή, για αυτό και προτιμάμε κατά κανόνα μεγάλες πρακτικές τσάντες για την καθημερινότητά μας.

Εκεί μπορείς να βρεις από πορτοφόλι και κλειδιά μέχρι καλλυντικά και άλλα ανομολόγητα της γυναικείας ρουτίνας.

Τις τελευταίες βέβαια σεζόν βλέπουμε μια στροφή στις mini bags, ενώ δεν μπορούμε σίγουρα να μείνουμε αδιάφορες μπροστά στο μεγαλύτερο come back των bag trends: τις αγαπημένες μας baguette, που μετά την Carrie Bradshaw απέκτησαν το δικό τους φανατικό κοινό.

Μικρές ή μεγάλες, οι τσάντες πρωταγωνιστούν πια σε όλα τα street style looks των πιο ενημερωμένων fashion girls, που επιλέγουν πάντα τα πιο ξεχωριστά κομμάτια: έντονα χρώματα, croco και shiny υφές, pony skin, διαφάνειες, πλέξεις και κάθε είδους σχήματα είναι κάποιες τάσεις που θα δείτε στους δρόμους των μεγαλύτερων μητροπόλεων της μόδας.

Οι designer bags φημίζονται για τα πανάκριβα, luxury υλικά τους, τον αξιόπιστο τρόπο κατασκευής και τη μοναδική αισθητική τους -πράγμα που, φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε τα πιο fashion forward trends με χαμηλότερο budget, αφού στις πιο γνωστές αλυσίδες ρούχων βρίσκουμε πια τις πιο ενημερωμένες συλλογές.

Οι mini bags σε έντονο πράσινο ή σε κάποιο εντυπωσιακό υλικό με ιδιαίτερη υφή, είναι η πιο updated επιλογή για τον επερχόμενο χειμώνα, μαζί με τη faux γούνα που φαίνεται πως ήρθε για να μείνει, δίνοντας μια νότα Y2K στο ντύσιμό μας. Και εάν λατρεύετε τις μεγάλες τσάντες, οι oversized tote bags κυκλοφορούν πλέον στην πιο ενδιαφέρουσα παλέτα χρωμάτων, με τα metallics να τις απογειώνουν. Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς, ώστε να είστε έτοιμες για shopping therapy.

Zara/Δείτε εδώ

ZARA

STRADIVARIUS/Δείτε εδώ

STRADIVARIUS
MANGO
H&M
ZARA

MASSIMO DUTTI/Δείτε εδώ

MASSIMO DUTTI
SHARE