γυναίκα με φόρεμα και sneakers
Φωτογραφία: @oliviafaeh
14|04|2021 11:32
SHARE
TREND

Τα ρετρό sneakers που λατρεύουν τα it girls της μόδας τη φετινή άνοιξη


Από τότε που τα sneakers μπήκαν δυναμικά στο κομμάτι του casual ντυσίματος, κυριάρχησε ένα συγκεκριμένο στιλ.

Τα chunky sneakers ή dad sneakers, η τάση που ξεκίνησε από το θρυλικό Triple S του Balenciaga και ανέτρεψε όλα τα δεδομένα, ασκεί ακόμη έντονη γοητεία και επιρροή στη mainstream μόδα.

Τα ογκώδη sneakers με χρώμα και κορδόνια φορέθηκαν με τζιν και με φόρμες αλλά και με βραδινά φορέματα και ντελικάτες φούστες, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή άνεσης όπου τα ψηλά τακούνια έχασαν σημαντικό ποσοστό της δύναμής τους.

Και ναι, τα sneakers φοριούνται ακόμη, γοητεύουν τις γυναίκες όλων των ηλικιών και εναρμονίζονται ιδανικά με κάθε νέα τάση που ξεπηδά. Τα sneakers πάνε με όλα.

Ωστόσο, το κυρίαρχο στιλ έχει πλέον αποκτήσει και σημαντικούς «αντιπάλους».

Όχι, τα chunky sneakers δεν πάνε πουθενά, αλλά οι πιο ψαγμένες γυναίκες της μόδας επιλέγουν πλέον ανάμεσα διαφορετικά στιλ, ρετρό μοντέλα και πιο λεπτεπίλεπτες εκδοχές.

Έτσι, η ζήτηση για ρετρό μοντέλα από brands όπως η Nike και η Reebok έχει αυξηθεί, αλλά ένα από τα παλιά στιλ που φαίνεται ότι επιστρέφει δυναμικά είναι τα κλασικά All Star της Converse.

Αν δεν έχετε ήδη ένα ζευγάρι στην ντουλάπα σας, τότε σίγουρα τα έχετε δει φορεμένα αμέτρητες φορές και τα it girls τα συνδυάζουν με τα πλεκτά φορέματα, τα τζιν και τα σακάκια τους.

SHARE